Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Landini Powerfarm 100, un tractor fiabil şi modern

Publicat: 19 noiembrie 2012 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Noul Powerfarm DT 100 a fost proiectat pentru a respecta noile norme de poluare Tier 3, cu motor turbo Perkins “TIER3” în 4 cilindri cu aspiraţie, cu un design curat şi modern. Gama este cuprinsă între 74; 83; 92,5 şi 102 CP (ISO)

Click pe poza pentru galerie!

Aceste motoare sunt dotate cu un sistem avansat de injecţie de carburant care optimizează amestecul aer-combustibil, îmbunătăţind astfel arderea şi randamentul motorului, avem astfel mai mulţi cai putere şi un cuplu mai mare, cu costuri de operare mai mici.

Motorul Perkins este silenţios, cu emisii reduse şi cu un cuplu puternic.
Transmisia modulară este echipată cu un dispozitiv de control al ambreiajului şi marşarier şi este disponibilă în două versiuni:

• mecanică (SPEED FOUR)
• electrohidraulică (POWER FOUR).

Transmisia POWER SHUTTLE include un marşarier hidraulic de ultimă generaţie si un splitter hidraulic (POWER FOUR + 20% mărit).

Pompa hidraulică oferă o capacitate totală de 82 l/min. Sistemul trei punct asigură o capacitate de ridicare de 3.750 kg. Sistemul dispune de până la 4 valve, dintre care două controlate de joystick-ul pentru încărcătoare frontale şi două controlate de manete situate lângă scaunul conducătorului auto.

Linia capotei păstrează stilul familiei Landini iar vizibilitatea de jur-împrejur a cabinei oferite de uşile laterale, în totalitate din sticlă, prinse de stâlpul din spate, asigură o vedere periferică deosebit de bună, manevrabilitate şi plăcere de a conduce.

Performanţele tractorului sunt sporite de confortul cabinei, cu controale logic-aranjate şi sistemul de aer condiţionat montat în plafonul cabinei. Înălţimea ajustabilă a scaunului şi profilul arcuit al capotei asigură o vizibilitate perfectă în timpul manevrării. Panoul de bord este dotat cu instrumente analogice care permit citirea rapidă şi uşoară a informaţiilor.

Seria de tractoare cuprinde patru versiuni dotate cu diferite modele de motoare cu capotă rabatabilă ce permite un acces uşor la motor pentru întreţinerea şi service-ul de rutină şi posibilitatea de a alege între cinci tipuri de transmisie, două stiluri de cabine pentru adaptabilitate maximă, un confort optim şi o productivitate sporită.

Cele două cabine diferă la poziţia tobei de eşapament, care este plasată pe stâlpul din partea dreaptă a cabinei la versiunea Top Confort şi deasupra capotei la versiunea Confort şi suspensie pneumatică la versiunea Top Confort.

Vizualizat: 3274 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?