Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Kubota venituri în crește cu peste 2 miliarde de dolari

Publicat: 02 aprilie 2022 - 12:36
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Divizia de utilaje agricole și de construcții este "responsabilă", în cea mai mare parte, pentru creşterea cu 18,5% a veniturilor Kubota Corporation de anul trecut. Astfel, din totalul veniturilor de 2.196,8 miliarde ¥ (aproximativ 19 miliarde USD), aproape 85% (1.864,8 miliarde de yeni / 16,1 miliarde de dolari) au fost generate de divizia de mașini agricole și de construcții a concernului japonez (inclusiv Kverneland și Great Plains) și motoare, divizii care au avut o creştere a veniturilor de 23,6% față de 2020.

Foto 2 Kubota M7003_mower_front6_bÎn Japonia veniturile au crescut cu 1,3% față de anul precedent, ajungând la 602,8 miliarde de yeni (5,2 miliarde de dolari), în timp ce veniturile din exportul de utilaje agricole și de construcții au crescut cu 27,8%, ajungând la 1.554,3 miliarde de yeni (13,4 miliarde de dolari).

Exporturile au fost ajutate de cererea puternică pentru tractoare și utilaje de construcții în America de Nord și Europa. Piețele de tractoare și de construcții au fost în creștere și în Australia, iar vânzările de utilaje agricole au fost puternice în India.

În timp ce piața internă de utilaje agricole și de construcții este de așteptat să rămână la același nivel în acest an, se preconizează că veniturile din exporturi vor crește puternic datorită cererii solide și continue din America de Nord și Europa. Kubota preconizează o nouă creștere a veniturilor consolidate pentru 2022, până la 2.450,0 miliarde de yeni (aproximativ 21 miliarde de dolari).

Vizualizat: 487 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?