Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Krone Swadro TC1250

Publicat: 15 septembrie 2020 - 09:46
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Destinată fermierilor profesioniști şi care caută o mașină uşor de utilizat ("entry-level"), Swadro TC1250 este grebla ideală, dotată cu transmisie mecanică (non-electrică).

Puterea tractorului este transmisă mecanic, centralizat, printr-un sistem patentat Krone, cu o serie de arbori glisanţi şi arbori de acționare, care asigură fluxurile de putere în linie dreaptă.

Sistemul acționează rotoarele frontale cu diametrul de 3,30 m (11 brațe), care funcționeză cu o viteză mai mare pentru a plasa uniform materialul în fața rotoarelor posterioare cu diametrul de 2,96 m (13 brațe). Lățimile de lucru sunt de la 9,80 la 12,50 m și lățimea materialului adunat de la 1,40 m la 2,20 m.

 Krone_Swadro TC1250_b


Alte caracteristici comune gamei Swadro


Transmisia rotoarelor este fără întreținere în vaselină vâscoasă, are camă compactă Dura-Max (garanție de trei ani), iar suspensia cardanică a rotoarelor - Jet Effect - atașează rotorul în fața centrului său de greutate, asigurând că legătura nu se „aruncă” în pământ.

Operatorul poate controla direct şi schimba rapid, din tractor, nivelul suspensiei hidraulice pe rotoarele din față, pentru a fi potrivite condițiilor din teren. Suspensia pe rotoarele din spate este mecanică.

Lista de opțiuni mai include un deflector rotativ central, lumini de lucru cu LED și sistemul independent de ridicare şi coborâre precisă, pentru rotori, pe terenuri în pantă.

Swadro TC1250 are o greutate de aproximativ 4,9 t, TC1250 are o putere necesară de la 80 CP și necesită o bobină cu acțiune dublă și o singură acțiune.

Vizualizat: 903 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?