Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Krone - cifră de afaceri de 2,2 miliarde euro

Publicat: 18 ianuarie 2020 - 12:35
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul Krone a realizat o cifră de afaceri de 2,24 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2018/2019. Aceasta este o uşoară creştere faţă de anul financiar precedent, când cifra de afaceri a fost de 2,1 miliarde de euro.

Creşterea se datorează în principal rezultatelor bune pe piaţa internă. Vânzările Krone din Germania s-au ridicat la 692,7 milioane de euro. Aceasta reprezintă o creştere de 109,8 milioane euro, adică 18,8% mai mult faţă de anul anterior. Din cifra de afaceri internă, aproximativ 71,4% au fost generate de divizia vehiculelor comerciale, iar restul de 28,6 procente au reprezentat vânzările de echipamente agricole.

Krone_BigX-recoltat_furaje_bPe pieţele externe, Krone a înregistrat o cifră de afaceri de 1,547 miliarde de euro. Acest rezultat este comparabil cu performanţele obţinute în exerciţiului financiar precedent. Circa 32,5 la sută din exporturi au fost generate de comerţul cu maşini şi utilaje agricole. Cota de export de 69,1 la sută este chiar sub nivelul anului precedent (72,7 %).

În 2019, grupul Krone a oferit loc de muncă pentru un total de 5.292 de angajaţi, faţă de 4.997 câţi au fost cu un an în urmă. De asemenea, 270 de studenţi au efectuat stagii de pregătire în cadrul companiei. Motivele pentru creşterea numărului de angajaţi sunt legate de extinderea activităţilor de afaceri, inclusiv achiziţia Knapen Trailers, specializată în producţia de remorci cu podea mobilă.

Vizualizat: 801 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!