Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

John Deere şi Väderstad şi-au dat mâna în Rusia

Publicat: 28 august 2017 - 08:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Deere & Company a semnat un acord de cooperare cu Väderstad pentru a vinde produsele companiei suedeze exclusiv prin intermediul canalelor de distribuţie John Deere din Rusia şi Ucraina. Practic, acest acord, valabil începând cu 25 iulie a.c., oferă reprezentanţelor John Deere din regiune o gamă mult mai largă de utilaje.

John Deere şi Väderstad şi-au dat mâna în Rusia_b

Väderstad livrează semănători pneumatice, semănători de mare viteză cu disc şi utilaje pentru prelucrarea solului. Acest parteneriat permite companiei suedeze să-şi îmbunătăţească accesul pe pieţele ruseşti şi ucrainene, iar toate maşinile sunt vândute sub marca Väderstad.
Ambele companii vor coopera şi utiliza în comun soluţiile de marketing, service, instruire şi finanţare, utilizând canalul de vânzări şi marketing al John Deere. Cele două companii vor începe şi o colaborare tehnologică, asigurându-se astfel că echipamentele Väderstad se vor conecta fără probleme la tractoarele John Deere.
Rusia şi Ucraina sunt pieţe importante pentru John Deere şi Väderstad. În prezent, aproape patru mii de maşini Väderstad activează cu succes pe aceste pieţe. Pentru a oferi un sprijin suplimentar clienţilor, filialele Väderstad Rusia şi Väderstad Ucraina îşi vor continua suportul în vânzări şi service.
Väderstad, companie suedeză de familie, şi-a reconfirmat prin acest acord intenţia de a fuziona sau de a vinde afacerea.

Mazzotti a devenit parte a companiei John Deere
John Deere a achiziţionat compania Mazzotti, o afacere de familie care produce maşini de erbicidat, cu sediul în Ravenna, Italia. Anunţul a fost făcut pe 26 iunie a.c., la Mannheim, Germania: "Mazzotti este cunoscut pentru inovaţia sa, precum şi pentru cunoştinţele sale unice, desingnul şi expertiza în industria pulverizatoarelor", a declarat John May, preşedinte Agricultural Solutions şi purtător de cuvânt al John Deere. Achiziţia Mazzotti oferă companiei John Deere posibilitatea de a deservi mai mulţi clienţi pe pieţele europene.
Mazzotti, o firmă de familie aflată în activitate de trei decenii, îşi va menţine numele, marca şi acordurile comerciale şi va continua să onoreze comenzile în derulare.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 14 (197) din 15-31 august 2017

Vizualizat: 818 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?