Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

John Deere şi Väderstad şi-au dat mâna în Rusia

Publicat: 28 august 2017 - 08:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Deere & Company a semnat un acord de cooperare cu Väderstad pentru a vinde produsele companiei suedeze exclusiv prin intermediul canalelor de distribuţie John Deere din Rusia şi Ucraina. Practic, acest acord, valabil începând cu 25 iulie a.c., oferă reprezentanţelor John Deere din regiune o gamă mult mai largă de utilaje.

John Deere şi Väderstad şi-au dat mâna în Rusia_b

Väderstad livrează semănători pneumatice, semănători de mare viteză cu disc şi utilaje pentru prelucrarea solului. Acest parteneriat permite companiei suedeze să-şi îmbunătăţească accesul pe pieţele ruseşti şi ucrainene, iar toate maşinile sunt vândute sub marca Väderstad.
Ambele companii vor coopera şi utiliza în comun soluţiile de marketing, service, instruire şi finanţare, utilizând canalul de vânzări şi marketing al John Deere. Cele două companii vor începe şi o colaborare tehnologică, asigurându-se astfel că echipamentele Väderstad se vor conecta fără probleme la tractoarele John Deere.
Rusia şi Ucraina sunt pieţe importante pentru John Deere şi Väderstad. În prezent, aproape patru mii de maşini Väderstad activează cu succes pe aceste pieţe. Pentru a oferi un sprijin suplimentar clienţilor, filialele Väderstad Rusia şi Väderstad Ucraina îşi vor continua suportul în vânzări şi service.
Väderstad, companie suedeză de familie, şi-a reconfirmat prin acest acord intenţia de a fuziona sau de a vinde afacerea.

Mazzotti a devenit parte a companiei John Deere
John Deere a achiziţionat compania Mazzotti, o afacere de familie care produce maşini de erbicidat, cu sediul în Ravenna, Italia. Anunţul a fost făcut pe 26 iunie a.c., la Mannheim, Germania: "Mazzotti este cunoscut pentru inovaţia sa, precum şi pentru cunoştinţele sale unice, desingnul şi expertiza în industria pulverizatoarelor", a declarat John May, preşedinte Agricultural Solutions şi purtător de cuvânt al John Deere. Achiziţia Mazzotti oferă companiei John Deere posibilitatea de a deservi mai mulţi clienţi pe pieţele europene.
Mazzotti, o firmă de familie aflată în activitate de trei decenii, îşi va menţine numele, marca şi acordurile comerciale şi va continua să onoreze comenzile în derulare.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 14 (197) din 15-31 august 2017

Vizualizat: 835 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?