Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

John Deere a cumpărat Mazzotti

Publicat: 20 iunie 2019 - 10:16
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În luna iunie, John Deere, lider mondial în producția de mașini agricole, a achiziționat compania italiană Mazzotti pentru a-și dezvolta gama de pulverizatoare. "Achiziția este de așteptat să ducă la sinergii importante. John Deere este deja un producător de pulverizatoare de succes. Cu toate acestea, mașinile noastre autopropulsate sunt noi în gama lor și vor completa perfect portofoliul John Deere. În special în ceea ce privește distribuția, vom beneficia de rețeaua internațională John Deere" a declarat Klaus Krämer, preşedinte Mazzotti Srl.

Cu o cotă de piață de 65%, Mazzotti este lider de piață în domeniul maşinilor autopropulsate de erbicidat în Italia. Ca urmare a acestei achiziţii, se așteaptă o creștere semnificativă a vânzărilor pulverizatoarelor Mazzotti.

Mazzotti are o cotă de export de 50-60% și acum dorește să cucerească noi piețe. Fiabilitatea și stabilitatea sunt valori foarte apreciate iar Seriile Mazzotti MAF și IBIS sunt reprezentative pentru tehnologia şi filozofia companiei. "Mașinile din seriile IBIS și MAF satisfac nevoi diverse. Fiabilitatea, performanța ridicată, confortul și siguranța sunt caracteristici pe care acestea le au în comun. Un impact minim asupra mediului și un maxim de performanță" astfel caracterizează aceste mașini autopropulsate, Klaus Krämer.

Mazzotti_MAF_b

De asemenea, Mazzotti pune un accent deosebit pe serviciile de pre şi post vânzare. "Vrem să fim aproape de clienți. Mazzotti a fost întotdeauna o mică companie de familie cu mare succes și impact pe piață. Aceasta este ceea ce dorim să menținem şi în viitor. Structurile de management ușoare, flexibilitatea și capacitatea de reacție sunt ingredientele esențiale ale rețetei noastre de succes. Ele sunt esențiale pentru a ne ajuta să ne confruntăm și să stăpânim provocările viitoare ale pieței în rapidă schimbare. Mazzotti a fost întotdeauna sinonim cu tehnologia în evoluție - iar acest lucru nu se va schimba" a mai declarat Klaus Krämer.

Compania Mazzotti a fost fondată în 1948 (Ravenna, Italia) și la început a produs încărcătoare frontale. În 1965, a început să își concentreze atenția asupra excavatoarelor. În 1985, nepotul fondatorului a preluat afacerea iar compania a fabricat chiar și o mașină de recoltat sfeclă de zahăr. Apoi tehnologia de stropire de ultimă oră a devenit prioritatea principală a Mazzotti și marca sa comercială. Din 1987, compania s-a concentrat exclusiv pe producția de mașini autopropulsate. Acum Mazzotti are 30 de angajați și vânzări anuale de 18-20 milioane de euro.

Vizualizat: 401 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?