Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

John Deere 8RX - putere și versatilitate pe șenile

Publicat: 06 ianuarie 2021 - 14:19
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Tehnologia de precizie încorporatăpe John Deere 8RX oferă mai multă putere, versatilitate și manevrabilitate, pentru o experienţă integrată, dedicată fermierilor profeşionişti.

Tractoarele John Deere 8RX combină eficiența cu puterea crescută, pentru a spori productivitatea.

tractor John Deere 8RX 410 pe senile_b

1. Managementul inteligent al energiei (Intelligent Power Management - IPM) oferă o creștere a puterii de până la 35 CP pentru operaţiunile agricole tipice care utilizează priza de putere spate (PTO) și pentru aplicații de transport. Această caracteristică oferă capacități suplimentare de putere care îmbunătățesc productivitatea cu viteze la sol mai consistente, accelerație mai rapidă și capacitatea de a menține mai bine viteza de transport. IPM asigură o funcționare perfectă, în timp ce reglează limitele de putere ale motorului în funcție de modul în care este utilizat.

2. Consola ergonomică CommandARM™ permite un control intuitiv şi pune la dispoziție operatorului toate comenzile şi funcţiile cheie ale tractorului: AutoTrac™, FieldCruise™, viteza și direcția, priza de putere şi altele. Ecranul (10 inci/25,4cm) tactil de înaltă rezoluție al CommandCenter™ cu asistență contextuală face uşoară navigarea în meniul de lucru, la fel ca şi monitorizarea şi ajustarea performanțelor tractorului pentru a îmbunătăţi eficiența și precizia.

3. Putere şi eficienţă. Transmisia e23™ cu Eficiciency Manager™ permite 23 de viteze de deplasare înainte/11 viteze înapoi (40 km/h), cu inversor pe partea stângă și dreaptă standard. Opţional, tractoarele John Deere 8RX pot fi dotate cu transmisie AUTOPOWR™ cu inversor variabil (0,05 - 40 km/h) pe partea stângă și dreaptă sau cu CommandPRO™.

La transmisiile e23™ şi AutoPowr™ pierderile de putere sunt minime deoarece distribuția cuplului hidrostatic este foarte mică în treptele principale de lucru. Transmisia e23™ combină avantajele unei transmisii mecanice cu ușurința de utilizare a transmisiilor fără trepte.

4. Inteligență și productivitate. Platforma JDLink™, cu un nou receptor integrat StarFire ™ 6000 și afișajul CommandCenter™ din generația a 4-a, permite urmărirea planului de întreținere, analiza consumului de combustibil, oferă diagnostic şi suport de la distanţă și timp crescut de funcţionare.

Prin activarea opţiunii Premium cu AutoTrac™ puteți beneficia și de avantajele automatizării întoarcerilor, ghidarea implementelor pasive, a sistemului MachineSync și partajarea datelor pe teren. Totul pentru a optimiza productivitatea şi a crește timpul de funcționare.

5. Cabina spațioasă și confortabilă, cu scaun ActiveSeat II, asigură o bună vizibilitate şi are o uşă cu 25% mai largă. Datorită designului cu patru şenile, al înclinării trenului de rulare şi al noului sistem de suspensie al cabinei, oferă o "şedere" mai silenţioasă de-a lungul orelor lungi de lucru.

Vizualizat: 983 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?