Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

John Deere 8R şi 8RT

Publicat: 21 iunie 2010 - 10:00
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

John Deere a lansat pe piaţă noile serii de tractoare 8R pe roţi şi 8RT pe şenile, înlocuind astfel vechile utilaje de acest tip din seria 8030. În acest număr, vă prezentăm pe larg cabina CommandView II, special creată pentru aceste noi serii de tractoare de mare putere de la John Deere.

Click pe poza pentru galerie!

Cabina CommandView II pentru 8R şi 8RT aduce îmbunătăţiri semnificative, spre deosebire de spaţioasele CommandView ale vechilor modele din seria 8030. 

Astfel, noua cabină oferă un interior cu zece la sută mai mare, de patru ori mai mult spaţiu pentru obiecte necesare utilizatorului (acte, saci frigorifici, recipiente etc.), eliminarea completă a consolei din dreapta, o deschidere mai mare cu şapte la sută şi o vizibilitate mai bună prin creşterea cu 25 la sută a funcţiei de pivotare a scaunului pentru tractorist.

 

Funcţii de lucru îmbunătăţite

Consola CommandARM permite un control mai bun chiar şi pentru funcţii mai dificile ale tractorului. Cele mai multe comenzi, situate la modele vechi pe partea dreaptă, au fost transferate consolei CommandARM, reproiectată, care dispune inclusiv de un ecran color CommandCenter de 7 inch.

Acesta include setările pentru transmisie, instalaţia hidraulică şi prinderea maşinilor agricole, unităţile de control pentru climă şi pentru sistemul de direcţie şi unitatea de control pentru radio şi pentru navigaţie.

Monitorul plasat în colţul din dreapta al cabinei indică numărul de rotaţii pe minut ale motorului, transmisia, viteza AutoPowr, viteza la sol, nivelul carburantului, temperatura uleiului de la transmisie/hidraulic, temperatura răcitorului de la motor, PTO, IMS, APST şi starea de blocare a diferenţialului.

Volanul înclinabil şi telescopic se poate regla după preferinţe, iar suspensiile exclusive ActiveSeat oferă mai mult confort la transport.

 

Aplicaţii suplimentare

Partea din spate a scaunului pasagerului se poate plia în jos, servind drept suport. Alte avantaje au fost create prin creşterea fluxului de aer cu 30 la sută, eliminând astfel timpii morţi, dar şi prin îmbunătăţirea funcţiilor de dezgheţare şi dezaburire.

Noile modele cuprind trei pachete de iluminat, prelungind astfel timpul de lucru pentru diferite aplicaţii. Una dintre aceste opţiuni oferă posibilitatea de rotire a lămpilor cu 360 grade.
Funcţia de afişare GreenStar 2 compatibilă ISO, precum şi comenzile touch-screen şi cele prin apăsare de buton reprezintă alte aplicaţii noi ale tractoarelor 8R şi 8RT.

 

NOUTĂŢILE SERIILOR 8R ŞI 8RT

• Tractoare cu o putere de până la 380 CP asigură o productivitate crescută şi, în acelaşi timp, un consum optim de combustibil;

• Performanţa maximă a operatorului şi multe ore de lucru în câmp, permise de noul tip de cabină CommandView II cab;

• Seria de tractoare pe şenile 8R introduce un nou sistem de suspensie AirCushion, care permite deplasarea conforabilă atât pe şosea, cât şi în lucru;

• Dispunând de creşteri ale puterii de 15-20 CP, comparativ cu modelele anterioare din seria 8030, noile tractoare aduc fermelor agricole mari un plus de universalitate, de calitate şi de productivitate.

TABEL 1: TRACTOARE PE ROŢI JD

Tabel tractor roţiClick pe poza pentru galerie!

 

TABEL 2: TRACTOARE PE ŞENILE JD

Tabel tractor şenileClick pe poza pentru galerie!

Vizualizat: 696 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?