Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

IPSO Agricultură aduce la INDAGRA 2019 utilaje performante

Publicat: 15 octombrie 2019 - 14:21
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 30 Octombrie – 3 Noiembrie 2019, compania IPSO Agricultură vă aşteaptă la INDAGRA - Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, eveniment organizat în centrul expoziţional ROMEXPO, Bucureşti. 

În acest an specialiştii IPSO Agricultură vă aşteaptă într-o locaţie nouă, fiind mult mai uşor de reperat în cadrul târgului de la Romexpo. Poziţionaţi aproape de intrarea A, compania va expune cele mai reprezentative utilaje aparţinând mărcilor consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou, Bauer dar şi echipamente Pellenc pentru viticultură. Utilajele expuse şi construcţia prevăzută cu elemente inedite vor completa experienţa vizitatorilor la INDAGRA. Specialiştii de produs au gândit o serie de promoţii şi campanii ce vor fi active pe perioada târgului.
Flota de utilaje ce va fi expusă la INDAGRA cuprinde 3 modele de tractoare John Deere 5100M, John Deere 6135M şi John Deere 6195R, combina John Deere T660i, semănătoarea Kuhn Maxima 3TS, distribuitorul de îngrăşăminte AXIS 30.2W, tamburul pentru irigaţii Bauer Rainstar A1 şi un încărcător telescopic Manitou MLT 737+Premium. În interiorul standului pot fi testate uneltele pentru viticultură Pellenc. De asemenea, pentru cei care se ocupă de grădinărit, dar şi cei ce au grijă de gazonul lor, la standul celor de la IPSO Agricultură vor fi expuse maşinile de tuns gazonul John Deere RUN41, RUN 46 şi tractoraşul pentru gazon John Deere X166R.

”INDAGRA reprezintă evenimentul ce marchează sfârşitul de toamnă, dar şi momentul în care cei mai mulţi dintre fermieri au cam încheiat activităţile în câmp. Este şi momentul potrivit pentru noi să ne întâlnim cu partenerii şi clienţii noştri, să facem împreună un bilanţ al anului ce tocmai se încheie. Împărtăşim experienţe cu fermierii noştri, vedem ce a mers bine şi ce poate fi îmbunătăţit. Încercăm să identificăm împreună ce achiziţii sunt prioritare pentru anul următor şi să anticipăm ceea ce îşi doresc. Ne întâlnim în fiecare an la INDAGRA cu cei care au ales tehnica pusă la dispoziţie de IPSO Agricultură, dar şi cu cei care vor să opteze pentru serviciile noastre. Prezenţa la acest eveniment agricol este extrem de importantă şi reprezintă un angajament - suntem alături de fermieri şi suntem pregătiţi să răspundem tuturor nevoilor lor, fie că este vorba de achiziţia de utilaje sau echipamente noi sau second-hand, fie că este vorba de service şi piese de schimb sau digitalizarea activităţilor din fermă. Pentru această ediţie de INDAGRA ne-am schimbat puţin poziţionarea în cadrul expoziţiei, astfel încât fermierii să ajungă mult mai rapid la noi. Vom fi aşezaţi foarte aproape de poarta A unde vom expune tractoare cu puteri de la 100 CP şi până la 195 CP, combina John Deere din seria T, semănătoare şi distribuitoare de îngrăşăminte Kuhn, încărcătoare telescopice Manitou, echipamente pentru viticultura Pellenc, precum şi echipamente pentru întreţinerea gazonului John Deere şi tamburul Bauer pentru irigaţii” – a declarat Gabriela Dumitru, Specialist Comunicare în cadrul IPSO Agricultură.

Indagra-2019-Cover_b

Digitalizarea – viitorul agriculturii
Roboţii în agricultură nu mai sunt o noutate, un tractor cu ghidare automată prin satelit sau o combină cu un sistem interactiv de ajustare a setărilor contribuie în mod hotărâtor la confortul operatorului şi la creşterea productivităţii în fermă. În mod cert lucrurile vor evolua foarte mult în această direcţie, John Deere investeşte mai bine de 5% din cifra de afaceri în inovare, căutând în permanenţă soluţii pentru a îmbunătăţi activitatea agricolă.
John Deere împreună cu IPSO Agricultură le oferă fermierilor un pachet de servicii FarmSight ce înglobează un ansamblu de sisteme inteligente de la ghidarea prin satelit, la urmărirea limitelor solelor şi până la diagnosticarea proactivă a unor defecţiuni şi notificarea proprietarului cu privire la defecţiunea ce urmează să se manifeste în perioadă următoare. Pachetul FarmSight contribuie la eficientizarea activităţii şi reducerea timpilor morţi, atunci când utilajul staţionează din cauza apariţiei unor defecţiuni.
”La IPSO Agricultură am înţeles că o afacere nu este încheiată atunci când utilajul este livrat la poarta fermei, în realitate abia atunci punem bazele unei relaţii de lungă durată. Suntem alături de fermieri în orice moment, oricând. Avem o echipă de peste 130 de tehnicieni şi peste 100 de maşini echipate să intervină pentru reparaţii, direct în câmp. Ne străduim să acoperim nevoile fermierilor în aşa fel încât, indiferent că îşi doresc să achiziţioneze un tractor, o semănătoare, un plug sau o combină să rămânem prima lor opţiune”, susţine specialistul companiei.

Vizualizat: 343 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?