Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

IPSO Agricultură a prezentat noua combină John Deere W650

Publicat: 18 noiembrie 2017 - 14:43
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Aflat pentru al 10-lea an consecutiv la Agromalim, IPSO Agricultură a adus în stand tractoare John Deere din seriile 5, 6, 7 şi 8, utilaje pentru prelucrarea solului Bednar FMT şi Kuhn, maşini pentru administrarea de îngrăşăminte şi fertilizare, încărcătoare telescopice Manitou şi combina John Deere W650, modelul anului 2017.

Anul acesta a fost unul bun pentru IPSO Agricultură: „Nu putem să ne plângem, am avut clienţi fericiţi că au găsit materialele pe care le doreau, în cantitatea pe care o doreau şi relativ în perioada dorită. În orice caz, au putut intra la recoltat cu utilajele pe care şi le-au dorit. Ca vânzări, şi pentru noi a fost un an destul de bun, pentru că dacă fermierul este mulţumit, dacă el obţine producţie, cu siguranţă va cumpăra şi utilaje”, ne-a declarat Radu Meşină, specialist produs IPSO Agricultură.

IPSO Agricultură la Agromalim 2017_b
IPSO Agricultură continuă să îşi mărească echipa: „Întotdeauna ne vom extinde; dacă vă mai aduceţi aminte, acum 21 de ani erau zece visători ce îşi doreau să fondeze o echipă care să vândă utilajele John Deere. În 2007 am fost al 48-lea angajat, acum am depăşit 412-418 angajaţi. Însă nu se poate vinde un utilaj dacă nu îi asiguri o servisare în spate. Pentru aceasta ai nevoie de oameni. Anul acesta am decis să ne alăturăm şi noi programului de formare dual şi sponsorizăm câţiva tineri care să îşi continue studiile şi să devină mecanici. Pentru că formarea lor va dura trei ani, am pus la dispoziţia celor care doresc o cutie cu oferte de locuri de muncă”, a adăugat Radu Meşină.
În această toamnă urmează o serie de demonstraţii la porumb cu noua serie de combine John Deere S700, după ce, în campania de vară, această combină a fost testată pentru prima dată în România. Seria S700 urmează să fie prezentată oficial publicului la Agritechnica 2017.


Articol publicat in revista Ferma nr. 17/200 (editia 1-14 octombrie)

Vizualizat: 385 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?