Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

IPSO Agricultură: 20 de ani de realizări marcante

Publicat: 30 martie 2016 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

După cum scriam în ediția precedentă, în 2016 compania IPSO Agricultură sărbătorește 20 de ani de activitate pe piața mașinilor și utilajelor agricole, prilej de bilanț și de stabilire a strategiei de dezvoltare pentru următorul deceniu.

Click pe poza pentru galerie!

“Cu 20 de ani în urmă, în 1996, am lansat activitatea de agricultură în cadrul IPSO cu scopul de a crea o companie de succes și de a atrage cele mai importante mărci de mașini și utilaje agricole în portofoliul nostru. Au fost două decenii cu multe realizări și am reușit să atingem toate țintele pe care ni le-am propus”, spune Arnaud Van Strien, Director IPSO Agricultură.
Cei de la IPSO Agricultură ne-au transmis, în 20 de puncte, realizările companiei de-a lungul a două decenii de activitate în agricultură.

20 de ani, 20 de realizări marcante:
1. Din 2009, IPSO Agricultură este lider pe piața tractoarelor din România, poziție pe care și-o consolidează în fiecare an cu noi succese pe această piață.
2. Extinderea, de-a lungul timpului, a portofoliului de furnizori cu nume de referință din rândul producători de mașini și utilaje agricole: John Deere, Kuhn, Manitou, Bednar FMT etc.
3. Dezvoltarea celei mai mari rețele de distribuție din România, cu 15 sedii în toată țara.
4. Modernizarea sediilor existente și inaugurarea unor noi sedii la Timișoara și Mogoșoaia în 2014 și în 2015.
5. Inaugurarea, în 2015, a unui centru de formare destinat pregătirii angajaților și dezvoltării unor programe de formare a clienților noștri.
6. Șapte ateliere de service complet echipate.
7. 90 de tehnicieni de service, dintre care 66 mobili, pregătiți să intervină permanent pentru rezolvarea dificultăților cu care se confruntă utilajele clienților noștri.
8. 20.000 de ore de formare în 2015.
9. Livrarea rapidă a pieselor de schimb, într-un interval cuprins între 24 și 48 de ore.
10. Participarea activă la cele mai mari târguri și expoziții de agricultură, naționale și internaționale.
11. Organizarea frecventă de demonstrații în câmp, cu utilajele prezente în portofoliul companiei.
12. Lansarea anuală de modele de mașini și utilaje noi și promovarea acestora prin intermediul unor evenimente și campanii dedicate.
13. Susținerea inovației în agricultură prin promovarea sistemelor de management agricol, cum este FarmSight.
14. Extinderea permanentă a gamei de servicii furnizate clienților.
15. Facilitarea accesului clienților la achiziția de utilaje prin intermediul departamentului de finanțare, care se ocupă de elaborarea ofertelor de finanțare și de intermedierea relației dintre clienți și instituțiile financiare.
16. Lansarea unei divizii noi în portofoliul companiei: echipamente de ocazie.
17. Dezvoltarea diviziei de irigații prin organizarea de demonstrații și evenimente dedicate fermierilor.
18. Prezența companiei în mediul online prin lansarea unui nou website și a canalelor sociale de comunicare You Tube, Facebook și LinkedIn.
19. Evoluția ascendentă a cotei de piață pentru principalele categorii de utilaje comercializate în România.
20. Dezvoltarea competenței companiei de-a lungul anilor a condus la extinderea activității agricole în alte două țări din Europa: Croația și Ungaria.
Privim cu entuziasm către următorii ani de activitate, iar strategia noastră de dezvoltare vizează păstrarea poziției de lider pe piața mașinilor și utilajelor agricole din România, creșterea constantă a gradului de satisfacție a clienților prin furnizarea de servicii de calitate superioară, investiții în valoare de 15 milioane euro în extinderea cu noi puncte de lucru și modernizarea celor existente și alocarea de resurse financiare pentru instruirea și perfecționarea tehnicienilor.

Sursă text: Comunicat IPSO Agricultură


IPSO AGRICULTURĂ
IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje agricole la nivel internațional, cu o rețea de birouri extinsă în nouă țări, este lider pe piața de utilaje agricole din România. Compania oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp și pregătirea operatorilor.
IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial, iar paleta de furnizori include și alte mărci de renume, precum: Manitou, Kuhn, Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge etc.

Articol publicat in revista Ferma nr.5(166) 15 - 31 martie 2016

Vizualizat: 659 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?