Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

ÎNVERZIREA CU APV

Publicat: 04 noiembrie 2017 - 18:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Semănătorile pneumatice APV din seria PS, ideale pentru înverzire, asigură o dozare perfectă la semănatul culturilor verzi şi al culturilor intercalate cu trei sau mai multe amestecuri de seminţe.

 

De ce să-ţi dotezi ferma cu semănătoarea PS?
- Sunt disponibile cu buncăr având volume începând de la 120 până la 800 litri;
- Distribuţie precisă a seminţelor şi independentă faţă de vânt;
- Posibilităţi multiple şi simple de montaj;
- Realizează concomitent prelucrarea solului şi semănatul;
- Posibilitatea însămânţării diferitelor seminţe, precum şi a fertilizanţilor (în varianta cu protecţie împotriva coroziunii);
- Dozare variabilă în funcţie de viteza de deplasare şi sistem de oprire la capăt de rând, doar cu modulele de comandă 5.2 şi 6.2.
APV_b

Practice şi multifuncţionale
Semănătorile pneumatice APV din seria PS oferă o multitudine de facilităţi în utilizare:
• se pot ataşa direct la tractor sau pe utilajele de prelucrat solul, reducând astfel numărul de treceri la unul singur;
• pot însămânţa diverse tipuri de culturi, de la cele mai mici, până la seminţele mari, şi asta doar prin simpla schimbare a dozatorului;
• sunt independente faţă de vânt şi pot fi folosite în acelaşi timp cu pregătirea solului, acest lucru făcând din semănătoarea noastră un produs ce poate fi utilizat în mai multe scopuri, de la o semănătoare pneumatică autentică, la un microgranulator, prin ataşarea acesteia la o semănătoare de păioase sau de prăşitoare.
• Gama de produse PS vine în întâmpinarea clienţilor oferind capacităţi diferite ale buncărului, de 120 litri, 200 l, 300 l, 500 l sau 800 litri, cu menţiunea că toate variantele de la PS 120 la PS 500 au buncărul (rezervorul) din material plastic, pentru o masă proprie foarte redusă;
• Reglarea cantităţii în timpul deplasării, prin modulul de control 5.2 şi 6.2, cu diferite dozatoare de însămânţare (seminţe fine şi mari);
• Monitorizarea turaţiei dozatoarelor prin modulul de control, chiar de pe scaunul şoferului;
• Distribuire transversală exactă pe întreaga lăţime de lucru;
• Plăci paraşoc cu optimizare de flux pentru semănat, precum şi funcţie de golire;
• Aplicarea cantităţilor de seminţe independent de viteza de lucru;
• Managementul întoarcerii la capăt de rând (cu sistem de senzori opţional şi numai cu modulul de comandă 5.2 sau 6.2);
• Alte caracteristici funcţionale: contor hectare; monitorizarea erorilor; calibrare automată (numai cu modulul de comandă 5.2 sau 6.2); verificarea vizuală a rezervorului.

Variante de distribuitoare
ES 100 M1 CLASIC - distribuitor cu un disc - este ideal pentru înfiinţarea de culturi verzi, intermediare, seminţe de iarbă, culturi intercalate, grăunţe anti-melci şi pentru utilizarea de produse granulate similare. Lăţimea de lucru se adaptează cu ajutorul modulului de comandă, iar cantitatea cu ajutorul şibărului. De asemenea, densitatea de însămânţare este adaptabilă prin sertarul de dozare.
ES 100 M1 CLASIC - distribuitor cu un disc_b
ZS 200 M4 - distribuitor cu două discuri. Prin structura şi funcţiile sale, ZS 200 M4 reprezintă o alternativă rentabilă şi precisă pentru cultivarea plantelor intercalate (înverzire), reînsămânţarea ierbii, aplicarea de otravă pentru melci (până la 31 m), a doua semănătură şi însămânţarea pe terenuri retrase din circuitul agricol. Însămânţarea se poate executa într-un singur proces de lucru, odată cu prelucrarea solului.
ZS 200 M4 - distribuitor cu două discuri_b


Text şi foto: APV

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 18 (201) (15-31 octombrie 2017)

Vizualizat: 429 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?