Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Iată câștigătorii premiului TRACTOR OF THE YEAR 2022!

Publicat: 19 octombrie 2021 - 15:45
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Premiul, sponsorizat de BKT, este dintotdeauna o fereastră către viitorul mecanizării agricole. În cadrul oferit de târgul EIMA, compania BKT se află, din nou, alături de prestigiosul premiu pentru a susține și a sărbători inovarea în acest domeniu.

Bologna (Italia), 19 octombrie 2021 – După o lungă așteptare, Tractor of the Year 2022 - a doua ediție sponsorizată de BKT – a luat sfârșit, răsplătind cele mai inovatoare tractoare de ultimă generație de pe piață.

În fapt, finala s-a încheiat de curând și a avut loc la Bologna, iar data la care a avut loc a coincis cu prima zi a Târgului internațional pentru agricultură EIMA.

 

Câștigătoarele celor patru categorii ale competiției sunt:

 

Tractorul anului 2022: John Deere cu modelul 7R 350 AutoPowr

Cele mai bune utilitare 2022: John Deere cu modelul 6120M AutoPowr

Cel mai bun din categoria Specializate 2022: Reform cu modelul Metrac H75 pro

TOTY sustenabil 2022: New Holland cu modelul T6.180 Methane Power

tractor of the year 2022_b

Și în acest an, selecția a presupus un proces complex, cu un juriu Tractor of the Year format din 26 de membri implicați în studierea, observarea și testarea celor mai inovatoare tractoare și utilaje de înaltă performanță de pe piață. Membrii juriului sunt experți ai revistelor de specialitate din întreaga Europă, care au selectat finalistele ce au luat parte la ceremonia de premiere de astăzi.

Membrii juriului au avut sarcina dificilă de a identifica cele mai avansate tehnologii și soluții de ultimă oră de pe piață, care deschid fereastra către viitorul mecanizării agricole. Un viitor care vede, din ce în ce mai mult, tractorul și echipamentele sale în centrul industriei, ca instrument cheie al Agriculturii 4.0 și ca mijloc fundamental de organizare și optimizare a lucrărilor din teren.

Din acest motiv, începând de anul trecut, BKT a decis să se implice în misiunea Tractor of the Year prin sponsorizarea acestor premii până în anul 2024.

„Suntem mândri să putem sprijini acest premiu prestigios pentru al doilea an – a explicat Lucia Salmaso, Director executiv al BKT Europe, în timpul ceremoniei de acordare a premiilor – și suntem convinși că Tractor of the Year reprezintă un exemplu excelent pentru creșterea și scoaterea în evidență a inovației în domeniul mecanizării agricole și, în consecință, în întreaga agricultură. Din acest motiv, vom continua să depunem eforturi pentru a susține acest eveniment care, pentru noi, este sinonim cu viitorul, sustenabilitatea și tehnologia.

Îi felicit călduros pentru munca lor excelentă pe câștigătorii celor 4 categorii: John Deere, Reform, New Holland.”

BKT_TractorOfTheYear2022_LuciaSalmaso_FabioZammaretti__b

„Suntem, cu toți, foarte satisfăcuți de această a 25-a ediție a TotY,” – a declarat Fabio Zammaretti, Președintele Tractor of the Year. „Nivelul tractoarelor din competiție crește constant și a fost o cursă extrem de strânsă. Juriul din acest an s-a achitat, încă o dată, excelent de sarcina de a evalua toate tractoarele aflate în competiție pentru cele 4 premii TotY. Misiunea noastră este aceea de a pune în valoare la maximum tehnologiile oferite de tractoare, fără a uita că sustenabilitatea joacă un rol fundamental în domeniul nostru. Suntem, de asemenea, foarte mulțumiți de colaborarea cu BKT, mulțumită căreia am putut obține amestecul perfect între evenimentele digitale și cele față în față.

După ce ultima ediție digitală a fost difuzată exclusiv pe platforma totydigital.com, ediția TotY 2022 revine pentru a fi sărbătorită „în persoană” la un eveniment din cadrul unui târg comercial cheie pentru domeniul agriculturii, EIMA.

Sperăm că vom putea menține și la ediția 2023 această abordare hibridă, în care participanții și protagoniștii premiilor se pot întâlni, dar de care, în același timp, toți fanii se pot bucura online.

Ne dăm întâlnire, așadar, anul viitor, cu cele mai importante inovații din domeniul mecanizării agricole.

Vizualizat: 981 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken Solitair DT, o combinaţie de semănat cu totul specială!

Lemken a expus pentru prima dată în România semănătoarea Solitair DT!

Aceasta este de fapt o combinaţie de semănat şi oferă mai multe avantaje fermierilor. În partea din faţă a semănătorii se află o greblă de nivelare, care are rolul de a uniformiza suprafaţa înainte de a plasa sămânţa în pământ. Tăvălugul cu anvelope, montat opţional, asigură în plus o mărunţire a solului în faţa sistemului de discuri Heliodor, care are rolul de a pregăti patul germinativ pe adâncimea de 10-12 cm, sau mai puţin, dacă este cazul. Îngrăşământul este depus cu precizie între două rânduri de seminţe cu ajutorul brăzdarelor cu discuri duble, la adâncimea de aplicare dorită, pentru o pornire mai bună în vegetaţie. Apoi, rola de tăvălugire cu anvelope asigură o reconsolidare uşoară a segmentului de sol în care secţia de semănat va depune cu foarte mare precizie sămânţa. În final avem un set de greble cu dinţi, ce au rolul de a împiedica formarea crustei. Capacitatea buncărului porneşte de la 3.400 litri şi poate ajunge până la 5.100 litri, cu posibilitatea separării materialului (40:60). „În funcţie de varianta de echipare, avem opţiunea Single Shot sau Double Shot, ceea ce înseamnă că fermierii pot aplica chiar trei tipuri de sămânţă diferite sau sămânţă şi îngrăşământ”, ne-a explicat Marian Gheorghe, Manager de vânzări Lemken România.

Tractoare cu și fără cabină pentru specificul Transilvaniei de la NHR Agropartners! Dicor Land, pentru prima dată la AGRARIA! Sigma România, pentru al doilea an consecutiv la AGRARIA!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?