Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

VINO la AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2018 și ia-ți GRATUIT revista UTILAJE AGRICOLE!

Publicat: 27 aprilie 2018 - 12:12
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Teste independente realizate de către specialişti germani pe maşini şi utilaje agicole şi publicate în revista TRACTION, acum EXCLUSIV în noul format al revistei UTILAJE AGRICOLE. Vezi cum poţi obţine primul număr GRATUIT!

utilaje-agricole-traction_b

Vino la STANDUL Revistei FERMA de la AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2018 şi primeşti GRATUIT primul număr al revistei UTILAJE AGRICOLE. Tot ce trebuie să faci este să completezi talonul primit în cadrul expoziţiei.

SAU

Completează ONLINE formularul de primire a revistei UTILAJE AGRICOLE accesând următorul link: Primește GRATUIT primul număr din Revista Utilaje Agricole

Cititorii care au completat deja formularul online vor primi revista prin poştă în cel mai scurt timp.

Iată câteva teste din cuprinsul primului număr al revistei UTILAJE AGRICOLE, pe care le găsiți detaliate în paginile revistei:

COMPARAȚIE: Claas Axion 870 vs. Axion 920
PRIMUL CONTACT: New Holland T6.175 Dynamic Command
PRIMUL CONTACT: Amazone Ceus 5000-2TX Super
PRIMUL CONTACT: Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV

Dănuţ RADIŞ, director general FERMA Media Grup:

Veţi regăsi, în noul format al revistei UTILAJE AGRICOLE şi bune exemple din practica agricolă românească, interviuri realizate de către colegii mei de la Revista FERMA precum şi articole despre piaţa internaţională a tractoarelor şi a utilajelor pentru agricultură.
Acest nou demers publicistic se adresează nu doar fermierilor, ci şi furnizorilor de inputuri din România, precum şi producătorilor români de tehnică agricolă, mecanizatorilor şi viitorilor specialişti în domeniu, acum studenţi.

Matthias MUMME, redactor şef TRACTION MAGAZINE:

TRACTION este una dintre cele mai de succes reviste pentru maşini agricole, din Germania şi din Europa, şi suntem încântaţi să colaborăm acum cu revista UTILAJE AGRICOLE, pe piaţa românească.
(…) Din anumite puncte de vedere, România este cu mult înaintea agriculturii germane - de exemplu, dimensiunile exploataţiilor agricole, volumul de muncă al maşinilor şi costurile pe hectar. Din alte perspective, Germania este aproape de top, şi aici menţionez: calitatea muncii, randamentul, agricultura de precizie şi documentarea. Dar, în ceea ce priveşte tractoarele şi utilajele agricole, progresul reprezintă o chestiune globală şi se manifestă într-un ritm alert, de la an la an. Astfel, diferenţele dintre ţări şi pieţe se vor reduce şi în acest context va trebui să facem faţă unor mari provocări în anii ce urmează.

Cu ajutorul testelor noastre pe maşini agricole şi cu articolele legate de tehnologie în general, trenduri şi maşini second-hand, ne dorim să vă sprijinim în abordarea acestor provocări, să vă facem alegerile mai uşoare şi să vă creaţi propriul mod de a reuşi în afaceri.

coperta UTILAJE AGRICOLE nr1_2018_b

Vizualizat: 2479 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?