Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Horsch Maestro SW - tehnologie de vârf

Publicat: 08 noiembrie 2017 - 10:53
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Semănătoarea Horsch Maestro SW, un adevărat maestru datorită tehnicii sale de distribuţie, este perfectă pentru semănat porumb, soia, floarea-soarelui, sfeclă-de-zahăr şi rapiţă. 

Rapidă, precisă, universală, semănătoarea de precizie Horsch cu distribuţie pneumatică patentată excelează la trei capitole: sistem unic de distribuţie (are la bază existenţa unui nou disc de calibrare), aparat de dozare foarte mic, supraveghere a calităţii distribuţiei. De asemenea, unul dintre aspectele la care excelează această semănătoare este viteza de lucru, între 2 şi 12 km/h, cu 20-40% mai mare decât cea unui utilaj tradiţional. De remarcat că plasarea are loc cu precizie iar calitatea plasării boabelor este controlată cu exactitate.

Horsch Maestro SW_b
Un buncăr de dimensiuni mari, pentru eficientizarea însămânţării. Horsch Maestro SW a fost construit pentru a maximiza eficienţa semănatului de precizie. Buncărul Maestro SW are un volum de 9000 de litri - 2000 litri pentru boabe şi 7000 pentru îngrăşământ, pentru ca, zilnic, să poată fi însămânţate suprafeţe mari de teren. Semănătoarea este dotată cu sistem Seed on Demand, pentru ca aprovizionarea cu seminţe să fie făcută în mod continuu, fără pauze.
Semănătoarea Maestro SW este disponibilă în cinci variante: cu 12, 16, 18, 24 sau 36 de rânduri, cu distanţe între rânduri ce variază de la 45 la 90 cm.
Soluţii electronice şi digitale adaptate unui viitor productiv. Semănătorile Horsch au, întotdeauna, sistemul ISOBUS în dotarea standard. SectionControl (dezactivarea secţiunilor individuale automat, prin GPS), VariableRate (aplicarea seminţelor şi a îngrăşămintelor în funcţie de caracteristicile câmpului) şi TaskController (transferă date de la PC la terminal) sunt caracteristici ce uşurează munca operatorului şi eficientizează întregul proces de semănare. Le se regăsesc, de asemenea, în pachetul de bază al Horsch Maestro SW.
AutoForce, pentru ajustarea automată a presiunii brăzdarului. Soluri diferite cu nevoi diferite. De aceea, Horsch Maestro SW are soluţia perfectă pentru orice tip de sol (şi chiar şi pentru lipsa de uniformitate a celor mai multe terenuri). AutoForce poate controla în mod automat presiunea hidraulică a brăzdarului, ajustându-o între 125 kg şi 300 kg. Astfel, atât solurile pietroase, cât şi solurile uşoare şi terenurile neregulate pot fi lucrate în condiţii optime.

www.mewi.ro


Articol publicat in revista Ferma nr. 17 (200) (1-15 octombrie 2017)

Vizualizat: 1032 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?