Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Horsch Maestro SW - tehnologie de vârf

Publicat: 08 noiembrie 2017 - 10:53
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Semănătoarea Horsch Maestro SW, un adevărat maestru datorită tehnicii sale de distribuţie, este perfectă pentru semănat porumb, soia, floarea-soarelui, sfeclă-de-zahăr şi rapiţă. 

Rapidă, precisă, universală, semănătoarea de precizie Horsch cu distribuţie pneumatică patentată excelează la trei capitole: sistem unic de distribuţie (are la bază existenţa unui nou disc de calibrare), aparat de dozare foarte mic, supraveghere a calităţii distribuţiei. De asemenea, unul dintre aspectele la care excelează această semănătoare este viteza de lucru, între 2 şi 12 km/h, cu 20-40% mai mare decât cea unui utilaj tradiţional. De remarcat că plasarea are loc cu precizie iar calitatea plasării boabelor este controlată cu exactitate.

Horsch Maestro SW_b
Un buncăr de dimensiuni mari, pentru eficientizarea însămânţării. Horsch Maestro SW a fost construit pentru a maximiza eficienţa semănatului de precizie. Buncărul Maestro SW are un volum de 9000 de litri - 2000 litri pentru boabe şi 7000 pentru îngrăşământ, pentru ca, zilnic, să poată fi însămânţate suprafeţe mari de teren. Semănătoarea este dotată cu sistem Seed on Demand, pentru ca aprovizionarea cu seminţe să fie făcută în mod continuu, fără pauze.
Semănătoarea Maestro SW este disponibilă în cinci variante: cu 12, 16, 18, 24 sau 36 de rânduri, cu distanţe între rânduri ce variază de la 45 la 90 cm.
Soluţii electronice şi digitale adaptate unui viitor productiv. Semănătorile Horsch au, întotdeauna, sistemul ISOBUS în dotarea standard. SectionControl (dezactivarea secţiunilor individuale automat, prin GPS), VariableRate (aplicarea seminţelor şi a îngrăşămintelor în funcţie de caracteristicile câmpului) şi TaskController (transferă date de la PC la terminal) sunt caracteristici ce uşurează munca operatorului şi eficientizează întregul proces de semănare. Le se regăsesc, de asemenea, în pachetul de bază al Horsch Maestro SW.
AutoForce, pentru ajustarea automată a presiunii brăzdarului. Soluri diferite cu nevoi diferite. De aceea, Horsch Maestro SW are soluţia perfectă pentru orice tip de sol (şi chiar şi pentru lipsa de uniformitate a celor mai multe terenuri). AutoForce poate controla în mod automat presiunea hidraulică a brăzdarului, ajustându-o între 125 kg şi 300 kg. Astfel, atât solurile pietroase, cât şi solurile uşoare şi terenurile neregulate pot fi lucrate în condiţii optime.

www.mewi.ro


Articol publicat in revista Ferma nr. 17 (200) (1-15 octombrie 2017)

Vizualizat: 1012 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?