Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

HORSCH - ferma demo din SUA

Publicat: 26 septembrie 2018 - 10:21
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Denumită AgVision şi situată în Downs (Illinois, SUA), noua fermă demonstrativă Horsch are 66 de hectare şi este "sora americană" a fermei demo AgroVation din Republica Cehă.

Proiectul, conceput pentru a ajuta la dezvoltarea brandului Horsch în America de Nord, AgVision se va concentra pe subiecte cheie din agricultura SUA şi, la fel ca şi ferma cehă, aceasta are o sală de training şi o hală pentru service maşini agricole.

Horsch maestro_b
În ferma AgVision vizitatorii vor avea posibilitatea de vedea în lucru maşinile şi echipamentele Horsch. Ferma Horsch este localizată în centrul regiunii cunoscute drept "centura porumbului", unde se cultivă în special porumb şi soia.
Compania Horsch consideră că interesul pentru semănătorile destinate unei singure culturi este în creştere în SUA iar primele teste vor începe în toamnă. În prezent în fermă sunt folosite o semănătoare "single grain seed" Maestro 32.15 cu 32 rânduri şi un cultivator cu discuri Joker, un pulverizator Leeb LT şi alte maşini Horsch.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 12/217 (ediţia 1-31 iulie 2018)

 

Vizualizat: 762 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?