Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Güttler GreenMaster

Publicat: 09 octombrie 2014 - 15:55
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Informațiile din titlu sugerează faptul că vă prezentăm un utilaj într-adevăr multifuncțional. Mulți ar spune că așa ceva nu există, adică un utilaj care este bun la toate practic nu e bun la nimic...

Click pe poza pentru galerie!

Și eu sunt de acord cu afirmația anterioară... De fapt, Güttler GreenMaster nici nu e bun la toate, dar un lucru e sigur: este bun pentru lucrările enumerate în acest articol. Acest fapt este confirmat și de clienții noștri, adică fermierii care deja l-au utilizat.

 

GreenMaster asigură: îngrijirea plantelor, semănatul și lucrările de sol

Utilajul Güttler GreenMaster este destinat în primul rând pentru lucrări de îngrijire a plantelor. După fiecare cosire se recomandă supraînsămânțarea pajiștilor, respectiv afânarea resturilor vegetale care acoperă suprafața solului. Cu ajutorul semănătorii se poate realiza într-o singură trecere și supraînsămânțarea pajiștii. Este un aspect important deoarece, cu această metodă, se poate asigura durabilitatea productivității pajiștii. Un alt avantaj se datorează nivelatorului, care nivelează suprafața solului, mușuroaiele cârtițelor și crește astfel și durata de viață a utilajului de cosit. Tăvălugirea în sine are un efect benefic asupra cantității recoltei deoarece tăvălugul Güttler afectează tulpinile în măsură suficientă pentru a determina înfrățirea intensivă a plantelor. Aceste lucrări de îngrijire a plantelor pot fi aplicate nu numai în cazul pajiștilor dar și al altor nutrețuri (de exemplu, lucerna).

Utilajul joacă un rol cheie și în cultivarea plantelor de îngrășământ verde deoarece, în condițiile unui sol lucrat în mod corespunzător, poate pregăti patul germinativ și poate face însămânțarea într-o singură trecere. Sub aspect financiar, rezultatele cultivării plantelor de îngrășământ verde nu pot fi măsurate direct, dar utilizând această combinație de utilaje se pot reduce semnificativ costurile cultivării.

Grapa HarroFlex cu element de nivelare poate fi folosită de una singură, dar și cu tăvălugul Güttler; astfel, se poate pregăti un pat germinativ adecvat și pentru semințele de mici dimensiuni, cum ar fi macul sau lucerna. 

Sub aspectul costului, un astfel de utilaj nu este ieftin, dar poate fi folosit pe tot parcursul anului, la mai multe tipuri de lucrări. Datorită lucrărilor într-o singură trecere, se poate reduce consumul de carburant. Utilajul stă la dispoziția fermierilor cu lățimi de lucru de la 3 la 9 metri.

 

 

CONTACT 

GABRIEL MANTU

Mobil: +40733969733

E-mail: gabriel.mantu@guttler.ro

SORIN GIRU

Mobil: +40733968733

E-mail: sorin.giru@guttler.ro

Vizualizat: 492 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?