Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Grapa cu discuri Biso FieldBoss

Publicat: 23 martie 2009 - 17:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Grapa cu discuri Biso FieldBoss, tip tandem tractată, face parte din gama de grape grele, având ca diametru la taler 720 mm. Unul dintre principalele avantaje este că utilajul poate fi folosit la adâncimi de până la 30 cm.

Click pe poza pentru galerie!

Grapa este disponibilă în trei variante, cu trei lăţimi de lucru (5, 6 şi 7 m), care acoperă gamele de utilizare cu tractoare între 210 şi 340 CP.

Toate cele trei tipuri de grape Biso FieldBoss sunt echipate cu sistem hidraulic, prevăzut inclusiv pentru tăvălugi. Grapele sunt echipate cu două punţi, inclusiv pe partea din faţă, pentru a asigura echilibrul talerelor frontale şi efectuarea lucrării în profunzime cu aceste talere.

Sistemul hidraulic asigură funcţionalitatea mai multor operaţiuni tehnologice, dintre care: ajustarea adâncimii de lucru, atât a talerelor cât şi a tăvălugilor, deschiderea braţelor pentru agresiunea de lucru a discului, plierea discului pentru poziţia de transport etc.

Productivitatea poate fi estimată între 6,2 şi 8,4 hectare per oră, în funcţie de lăţimea de lucru aleasă.

Pe scurt, grapa cu discuri Biso FieldBoss poate fi caracterizată cu ajutorul a trei cuvinte: siguranţă, robusteţe şi confort.


Aşadar, vă invităm să fim, împreună, „mereu cu un pas înainte”!
Echipa Romcontract


BISO SCHRATTENECKER

Biso Schrattenecker, este o companie austriacă fondată în 1878, producătoare de echipamente agricole, cu o îndelungată tradiţie în creşterea eficienţei procesului de recoltare.

De-a lungul timpului, Biso Schrattenecker a reuşit să se impună pe piaţa mondială ca lider în vânzarea de echipamente speciale de recoltat, în prezent efectuând activităţi de export în majoritatea ţărilor de pe continentul european şi asiatic.

În 2004, Biso Schrattenecker fondează Romcontract, ca firmă cu acţionariat integral austriac în România, în 2005 fondează FarmSystems în Slovacia, iar în 2006 deschide reprezentanţă de vânzări în Kiev - Ucraina.

Începând cu anul 2005, Biso Schrattenecker a demarat producţia completă de echipamente pentru pregătirea şi cultivarea terenurilor agricole (pluguri, grape cu discuri, semănători pentru plante păioase şi prăşitoare, cultirapid, pluguri cizel, fertilizatoare etc.).

La momentul actual, se poate spune că Biso Schrattenecker GmbH produce toată gama de utilaje agricole. Printre acestea se numără şi Biso FieldBoss, grapa cu discuri grea, una dintre cele mai reuşite proiecte ale firmei.

Contactul intr-o banda, impreuna cu sigla biso

CONTACT

Tel.: 021 323 46 46; 031 405 72 91
Fax: 021 327 66 46

E-mail: office@bisoromania.com
Web: www.bisoromania.com; www.biso.at

Vizualizat: 874 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?