Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Fendt 1100 Vario MT - bine făcut!

Publicat: 14 ianuarie 2021 - 10:19
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

La începutul toamnei 2020, Fendt a lansat noua serie de tractoare cu șenile Fendt 1100 Vario MT, în patru versiuni ce oferă puteri maxime cuprinse între 510 și 670 CP.

Fendt 1100 Vario MT_b

Acesta reprezintă simbioza perfectă dintre, pe de o parte, totalitatea cunoștințelor acumulate la Challenger în cei 30 de ani din domeniul construirii tractoarelor cu șenile și, pe de altă parte, experiența Fendt în construirea transmisiilor fără trepte, la care se adaugă asigurarea confortului deplin în exploatare.

 

PUTERE MARE LA TURAȚIE MICĂ

 

Cele patru modele, Fendt 1151, 1156, 1162 și vârful de gamă 1167 Vario MT, au puteri maxime cuprinse între 510 și 670 CP. Primele trei sunt propulsate de un motor MAN în 6 cilindri de 15,2 litri, iar 1167 de un motor MAN de 16,2 litri. Având o putere constantă de 670 CP și cu un cuplu de peste 3100 Nm, modelul 1167 poate face față celor mai mari utilaje pentru prelucrarea solului sau semănătoare pneumatice de pe piață. Indiferent de capacitate, ambele motoare au fost proiectate să ofere cuplul maxim între 1100 și 1400 rpm. Acest concept de turație redusă a devenit foarte popular pentru tractoarele Fendt care utilizează motorul MAN, deoarece produce putere și cuplu enorme la o turație foarte mică a motorului, ceea ce reduce uzura acestuia, nivelul de zgomot în cabină, consumul de combustibil și mărește fiabilitatea componentelor grupului motopropulsor în același timp.

 

TRANSMISIA VARIODRIVE


Ventilatorul antrenat hidraulic, controlat electronic, conservă mai mult din puterea necesară tractării utilajelor atașate solicitante. În inima fiecărui tractor Fendt se află transmisia Vario. Noua serie 1100 Vario MT este dotată cu cea mai recentă versiune a transmisiei, VarioDrive, careasigură domenii de viteză infinite, de la 20 m/h până la 40 km/h, permițând acestui tractor mare să fie reglat fin pentru o viteză precisă a utilajului atașat.

Sistemul MobileTrac a oferit dintotdeauna clienților un confort excepțional al suspensiei. Secondat acum de noul sistem de lucru la turație redusă Fendt iD, transmisia VarioDrive, și de noi elemente de suspensie, 1100 Vario MT oferă mult mai mult în ceea ce privește confortul suspensiei. O caracteristică complet nouă a acestui tractor este SmartRidePlus, un sistem automat de reglare a nivelului, care menține permanent vehiculul în contact cu solul în timpul conducerii.

 

FENDT CONNECT


În cabină se regăsesc aceleași comenzi intuitive și codificate cromatic prezente în toate tractoarele Fendt. Preferatele clienților, precum joystickul multifuncțional și terminalul de 10,4 inchi, permit operatorilor să configureze și să controleze cu ușurință sisteme precum VarioGuide sau cel hidraulic, funcții ale grupului motopropulsor și caracteristici de automatizare a utilajelor atașate, printre multe altele. Cu Fendt Connect, utilizatorii pot să gestioneze și să transfere cu ușurință datele tractorului pentru managementul complet al vehiculului.

un articol realizat de MEWI

mai multe pe această temă www.mewi.ro
Vizualizat: 1236 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?