Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Farmtrack, sistemul complet pentru gestionarea flotei și a fermei

Publicat: 21 octombrie 2016 - 18:25
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Sistemul Farmtrack oferit de specialiștii în agricultura de precizie - VANTAGE, este un sistem de urmărire flotă cu o varietate mare de funcții și opțiuni.

Sistemul oferă posibilitatea de monitorizare simultană a tuturor utilajelor și mașinilor din parcul auto, permite crearea de rapoarte, statistici și notificări legate de parcelele prelucrate, traseele mașinilor, alimentarea sau lipsa de combustibil etc.
Sistemul beneficiază de o interfață web foarte ușor de utilizat și de aplicația mobilă pentru android și iOS. Cu ajutorul aplicației mobile se poate vizualiza cu ușurință locația, starea și istoricul traseului oricărui vehicul. Aceasta poate genera rapoarte pe care le salvează în memoria dispozitivului. Cu ajutorul funcției de navigare, se poate obține foarte ușor traseul către o mașină sau utilaj, pentru un acces mai rapid în cazul unei defecțiuni, spre exemplu.
Sistemul poate să trimită notificări clientului prin SMS sau e-mail privind starea mașinii, nivelul combustibilului și multe alte evenimente pe care clientul le poate alege, utile pentru administrarea și mentenanța flotei agricole. Sistemul Farmtrack oferă posibilitatea de a genera automat rapoarte privind consumul de combustibil și alte detalii șisă le trimită prin e-mail clientului periodic sau în cazul unui eveniment.
Farmtrack este ideal pentru fermieri, având integrat modulul Agro, prin care pot fi gestionate culturile și parcelele și care păstrează istoricul operațiilor pe fiecare parcelă, permițând crearea unei statistici în timp a culturilor și a terenurilor.
Modulul Agro oferă informații ca:
- Intrarea/ieșirea unei mașini sau utilaj în/din parcelă;
- Mașinile/utilajele care lucrează pe fiecare parcelă;
- Suprafața lucrată de fiecare utilaj într-o parcelă;
- Cantitatea de combustibil consumat în parcelă;
- Cantitatea de combustibil consumat per hectar și multe altele.
Parcelele și terenurile se pot crea manual sau automat din traseul mașinii sau pot fi folosite hărți în format .SHP, create de diferite monitoare de ghidare, cum ar fi cele de la Trimble.

Text și foto: VANTAGE
www.vantage-ro.com


Articol publicat in revista Ferma nr. 18 (179) din 15-31 octombrie 2016

Vizualizat: 449 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!