Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Farm Tech: pachet complet de utilaje pentru zootehnie

Publicat: 22 mai 2017 - 18:21
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Firma Farm Tech SRL a fost înfiinţată în anul 2005 cu scopul de a importa în România tehnologie nouă de manipulare şi transport cereale şi orice produs vrac ce rezultă din activităţile agricole. Farm Tech este dealer al brandurilor Schäffer, Strautmann, Kotte, Chioda etc.

Pe lângă utilajele specializate în logistica pentru cereale, Farm Tech şi-a diversificat oferta şi cu un pachet complet de utilaje pentru zootehnie, ale marilor branduri Schäffer, Strautmann, Teagle, Kotte, Chioda, Goweil şi SIP.

Schaeffer-9660T
Fabricat sută la sută în Germania, Schäffer este cel mai vândut încărcător pe roţi din România, cu un volum de peste opt sute de utilaje. Schäffer este de mai bine de 60 de ani alegerea fermierilor, oferta tehnică fiind grupată în trei categorii: încărcătoare articulate de curte; încărcătoare articulate pe roţi; încărcătoare articulate telescopice. La utilajele Schäffer pot fi ataşate peste 50 de accesorii pentru toate ramurile agriculturii, dar şi pentru centrele de echitaţie, în peisagistică, în construcţii, magazine şi firme industriale etc.
Farm Tech oferă, pe lângă încărcătoarele Schäffer, o gamă largă de maşini cu tehnologie nouă, pentru zootehnie:
• Echipamente şi remorci tehnologice Strautmann:
- remorca tehnologică de la 4 mc la 31 mc: cu un melc sau doi melci de mixare, cu diverse opţiuni de descărcare, cu dispozitive de cântărire şi, opţional, funcţia de împrăştiere a paielor;
- remorca tehnologică autopropulsată de la 11 mc la 22 mc;
- Strautmann Hydrofox - tăietor siloz de la 1,75 mc la 3,8 mc, cu înălţimi de preluare cuprinse între 2,90 şi 3,97 m;
- Remorca de împrăştiat gunoi Strautmann VS 1805: capacitate de 16,5 mc, cu antrenare hidraulică a platformei şi sarcină maximă admisă de 18.000 kg;
- Remorca Strautmann GIGA - Vitesse CFS 4001, cu autoîncărcare: capacitate de 36 mc, greutate utilă de 22 tone, pick-up de 2 m, sistem de protecţie cu arcuri pentru dispozitivul de tăiere şi tensionare automată a lanţurilor podului.
• Tehnica Teagle: tocător de baloţi, cilindrici cu diametrul maxim de 1,7 m sau rectangulari de 1,2 m x 1,2 m, care toacă un balot în cinci minute. Utilajul Teagle 8150 asigură furajarea şi împrăştierea paielor pentru aşternut şi tocarea paielor, cu posibilitatea de reglare a lungimii de tăiere de la 20 la 250 mm, prin comandă de la tractor, în mers.
• Remorcile Chioda:
- Remorci de transport, cu o capacitate de la 4 tone la 24 tone, cu basculare trilaterală şi basculare pe spate, cu oblon hidraulic;
- Remorci de împrăştiat gunoi de grajd Chioda de la 2 mc la 26 mc, cu discuri, cu lăţimea de împrăştiere până la 24 m.
• Echipamente Goweil:
- Înfoliatorul pentru baloţi rotunzi Goweil, modelul G1015, se poate monta direct pe Schäffer sau la tractor. Funcţionează, de asemenea, cu motor electric sau pe benzină. Procesează 50 de baloţi pe oră (baloţi cu diametrul între 0,9 m şi 1,6 m, cu greutatea maximă 1.200 kg/balot);
- Maşina de înfoliat baloţi care combină presa şi ambalatorul Goweil, modelul LT Master, are o tehnologie nouă pentru a păstra silozul în condiţii perfecte, izolat sută la sută de factorii externi, având un cost mult mai mic decât varianta clasică de tasat silozul. Procesează 50-60 tone pe oră (un balot/minut) şi dispune de control prin programul Profi complet automatizat;
- Combinaţia presă-ambalator Goweil, modelul G-1 F125 G5040 Kombi, este cea mai dotată balotiera 3 în 1: adună din brazdă, lungimea de tocare de 3,5 cm, cu 35 de cuţite, presează şi înfoliază în mers, având o productivitate medie de 40 baloţi/oră (diametru balot: 1,25 m), control prin programul Profi complet automatizat.
• Gama de produse SIP:
- Categoria cositorilor este reprezentată de combinaţia de trei cositori cu conditioner din role de cauciuc, cu lăţimea de lucru de 8 m. Cositorile sunt echipate cu sistem de suspensie hidro-pneumatic, toate discurile de pe bara de tăiere sunt echipate cu sistemul de protecţie DDSS şi cu sistemul rapid de schimbare a cuţitelor.
- Pentru a realiza un nutreţ de înaltă calitate, recomandăm greblele rotative. SIP oferă grebla de răvăşit fân Spider 1500T, ce lucrează până la 16 ha/oră, cu 15 m lăţime, precum şi grebla de adunat STAR 850, cu sistem 3D de adaptare la configuraţia terenului şi cu sistemul de ajustare hidraulică a lăţimii brazdei. Implementul are capacitatea de a realiza brazde pe o suprafaţă de 11 ha/oră.
Fermierii interesaţi de oferta tehnică a Farm Tech, ne găsesc în punctele noastre de lucru de la Săftica, Drajna, Constanţa, Cluj, Timişoara şi Neamţ.
În perioada 18-21 mai 2017, vă aşteptăm la standul nostru de la AgriPlanta - RomAgroTec, de la Fundulea - Călăraşi.

Text şi foto: FARM TECH
www.farmtech.ro

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 9 (192) din 15-31 mai 2017

Vizualizat: 639 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?