Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

FARM TECH la Agriplanta 2019!

Publicat: 25 aprilie 2019 - 14:42
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Firma Farm Tech SRL a fost înființată în 2005 cu scopul de a importa tehnologie nouă de manipulare și transport cereale și orice produs vrac ce rezultă din activitățile din agricultură, sub branduri ca SCHAEFFER, STRAUTMANN, GARRANT KOTTEH, și CHOIDA.

Pe lângă utilajele specializate în logistica cerealelor, Farm Tech și-a diversificat oferta și cu un pachet complet de utilaje pentru zootehnie, branduri, SCHAEFEFR, TRATMANN, TEAGLE, CHOIDA, GARRANT KOTTEH, GOWEIL și SIP.
Cel mai vândut încărcător pe roți din România (Fabricat 100% în Germania)
Peste 1200 utilaje vândute în România.
În fiecare an la Fundulea (Agriplanta - RomAgroTech) firma Farmtech oferă fermierilor cele mai noi utilaje și tehnologii pentru domeniile agriculturii și zootehniei cât și pentru alte industrii.
Încărcătoarele noastre articulate Schaeffer cu brațe fixe sau telescopice au sarcina totală de la 1,5 tone la 13 tone, cu înălțimi de ridicare la la 2,4m la 7m.

9660T_b

Încărcătorul 9660T cu 4 Cil. Deutz Commen Rail Turbo cu Intercooler, 115 kW = 157 CP, Tier 4 . Sarcina de încărcare este de 5300kg și înălțimea maximă de ridicare 7m.

9640T-1_b

Încărcătorul 9640T cu un nou design și caracteristici superioare față de vechiul 9630T, cu ultima normă de poluare Tier4. Sarcina de încărcare este de 4200kg și înălțimea maximă de ridicare 6.1m. 

8620T – Noutatea absolută o reprezintă modelul 8620T. Acesta reprezintă fratele mai mic al utilajului 9640T prezentat mai sus. Cu o înălțime de ridicare de 6m, o capacitate de ridicare de 4.200 KG, putere de 102 și 122 CP și o cupa de 2400 L, modelul 8620T se pretează pentru fermele vegetale cu dimensiuni medii spre mari și pentru fermele zootehnice unde este nevoie de un încărcător agil, puternic și cu o capacitate mare pentru manipularea gunoiului de grajd.

6680T-cab_b

6680T – Schaeffer 6680T utilajul mediu din gama profesională de încărcătoare telescopice. Înălțimea de ridicare de 5.3m, capacitatea de ridicare de 3.100 kg și motorul de 75 CP Deutz îl fac reprezentativ pentru clasa din care face parte.

6680Z-cab_b

6680Z – Reprezentativ pentru Schaeffer și seria Z Kinematic, este modelul 6680Z. Z înseamnă putere de ridicare mare, manevrabilitate, toate într-un încărcător compact, cu un motor de 75 CP și o forță de împingere extraordinară pentru clasa din care face parte. Înălțimea de ridicare de 3.4 m și capacitatea de ridicare de 3.300 kg îl fac ideal pentru muncile unde se mizează pe capacitatea de ridicare mai mult decât pe înălțime.

2345T – Schaeffer 2345T. Înălțimea de ridicare de 3.75m, capacitatea de ridicare de 1.750 kg și motorul de 45 CP.

3545_b

3545- Încărcătorul articulat 3545 cu o sarcina de încărcare de 1700 kg și o înălțime maximă de ridicare de 2,95m;

3550 -cu o sarcina de încărcare 1800kg la o înălțime maximă de ridicare de 2,95m;

2034_b

2034 – Seria 2 de la Schaeffer este reprezentată de modelul 2034, un model cu motor de 33 CP, o capacitate de 1000 Kg și o înălțime de 2.88m. Mecanizati lucrările de curățenie, furajare și manipulare a cerealelor cu un încărcător versatil, puternic și agil.

2032_b

2032- cu motor de 30 CP, o capacitate de 800 Kg și o înălțime de 2.88m. Mecanizati lucrările de curățenie, furajare și manipulare a cerealelor cu un încărcător versatil, puternic și agil.

Strautmann, remorci tehnologice de la 4mc la 31 mc : cu un melc sau doi melci de mixare, cu diverse opțiuni de descărcare , cu dispozitive de cântărire și opțiune de împrăștiere paie

 

VM-1501D_b

De la Strautmann va prezentăm Remorca Tehnologică VM 1501D cu un doi melci de amestecare și distribuția hranei pe bandă frontală.

Straumann-HQ-_b

Strautmann Hydrofox, tăietor din siloz de la 1,75 mc la 3,8 mc , cu înălțimi de preluare cuprinse între 2,90m și 3,97 m.

Va prezentăm de la Teagle tocatorul de baloți tractabil C12, un produs nou și primul din țară care toacă 11 tone pe ora.

Kotte – Pentru completarea 100% a pachetului de zootehnie aveam nevoie și de o vidanjă fabricată în Germania. Kotte, model V 8.000, cu o capacitate de 8.000L, pe o singură axa.
Chioda CD 25 -Avem remorcă de împrăștiat gunoi Chioda CD 25 de 1.5 tone, fabricată în Italia cu o lățime de împrăștiere de până la 6- 8 m.
De la GOWEIL va oferim infoliatorul G1015 de la Goweil care poate fi atașat la încărcătorul Schaeffer și care infoliaza 60 de baloți pe ora.
Sicombinatie presă-ambalator GOWEIL, model G-1 F125
Cea mai dotată balotiera 2 în 1: adună din brazdă, toacă la 3.5 cm cu 35 de cuțite, presează în mers având o productivitate medie de 40 baloți /h.
Diametru balot: 1.25m
Control program PROFI complet automatizat

SIP-15-meters-mowers_b

Ultimul brand oferit, dar nu cel din urmă este SIP, cu gama de cositori și greble dedicate fermierilor care exploatează pășuni și cultivă lucerna și trifoi, pentru realizarea hranei animalelor.
SIP – cositori și greble heavy duty. – SIP este sinonim cu utilaje heavy duty pentru cosit,adunat și răvășit furaj. Timp de 50 ani ȘIP a brevetat, inovat și vândut utilaje destinate preluării furajului din câmp la o calitate aproape de perfecțiune. Cu greblă de adunat ȘIP .Viteză de adunare poate ajunge până la 32km/h în timp ce frunză lucernei nu se scutură. Cositorile cu conditioner din cauciuc pentru deshidratarea tulpinei de lucerna completează gama pachetului complet pentru recoltarea de lucerna împreună cu greblele de răvășit cu lățimi de lucru de până la 15m.Cositoarea ȘIP Silvercut Disc 1500T o face să fie alegerea nr 1 a marilor cultivator de lucerna din lume.
Datorită încrederii pe care ne-o acordați noi am reușit să creștem și să va oferim în continuare cele mai bune soluții pentru rezolvarea necesarului dvs. de utilaje.

Mai-1-2019_b

De asemenea ne străduim să va oferim cele mai bune servicii de service 24 de ore din 24 , 7 zile din 7.
Împreună în România vom deveni lideri în agricultură.

Vizualizat: 678 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?