Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Echipamentul potrivit pentru culturile furajere

Publicat: 23 februarie 2021 - 14:28
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

BKT relatează experiența directă a lui Angelo Caligari, de la ferma Crocetta, care a ales anvelopele AGRIMAX FORCE pentru tractorul său.

„Avantajele acestor anvelope?

Stabilitate excelentă și control perfect asupra vehiculului”

Seregno (Italy), 22 februarie 2021 – Înființată de familia Caligari din Pralboino, provincia Brescia din nordul Italiei, ferma Crocetta se ocupă de peste opt ani cu creșterea vacilor de lapte.

BKT_AzAgrCrocetta_1_b

Toate activitățile întreprinse de fermă, de la creșterea animalelor până la cultivarea culturilor furajere din zona rurală înconjurătoare, au ca scop un singur produs final original: laptele de înaltă calitate.

În prezent, ferma este condusă de Angelo Caligari, care în fiecare zi duce mai departe, cu pasiune, afacerea moștenită de la tatăl și unchii săi. Este o muncă ce necesită multă atenție și dăruire și care îi ține ocupați pe Angelo și pe angajații săi de la revărsatul zorilor până după-amiaza târziu, în fiecare zi.

Aici, dimineața începe devreme – spune Angelo Caligari – de la ora 6 până în jur de ora 9 muncim în grajduri, după care, până la sfârșitul zilei, ne ocupăm de administrarea și cultivarea câmpurilor destinate nutrețului pe care îl folosim pentru hrănirea cirezii.”

BKT_AzAgrCrocetta_2_b

Pentru a optimiza munca pe câmp, Angelo a decis să-și echipeze tractorul John Deere 8360 R cu AGRIMAX FORCE, cele mai bine vândute anvelope de la BKT.

„Care sunt avantajele oferite de aceste anvelope? Cu siguranță, stabilitate excelentă și control perfect asupra vehiculului. Tractorul nu pierde din putere sau viteză, ceea ce ne ușurează munca pe câmp” – precizează Angelo. „Aveam nevoie de un produs care să ne permită cea mai bună deplasare posibilă, atât pe șosea, cât și pe câmp. Anvelopele AGRIMAX FORCE au oferit răspunsul perfect la această nevoie, datorită tehnologiei IF care ne permite să desfășurăm activități pe diferite tipuri de teren, fără să fie nevoie să schimbăm presiunea de umflare. În sfârșit, proprietățile și caracteristicile produsului asigură curățarea în câteva minute a anvelopei, după ce ne întoarcem de la câmp.”

BKT_AzAgrCrocetta_3_b

AGRIMAX FORCE este un produs extrem de inovator de la BKT, proiectat să echipeze tractoarele mari și puternice pe toate tipurile de teren, îmbunătățindu-le astfel performanțele.

Tehnologia IF, care este o caracteristică a acestor anvelope, asigură vehiculelor o amprentă mai lată a anvelopei și o flotație excelentă pe sol, reducând astfel impactul asupra acestuia.

Rezistența, tracțiunea, viteza și flexibilitatea sunt, fără îndoială, calitățile care caracterizează cel mai bine anvelopele AGRIMAX FORCE.

BKT_AzAgrCrocetta_5_b

Aceste anvelope ne satisfac cu adevărat toate nevoile, simplificând munca zilnică pe care o facem pe câmp. Este echipamentul care ne ajută să ne gestionăm terenul și să-i menținem sănătatea, contribuind în acest mod la producția finală de lapte de înaltă calitate.”

Satisfacerea deplină a nevoilor clienților: acesta este unul dintre cele mai importante obiective ale BKT și compania depune în permanență eforturi pentru a extinde și spori eficiența gamei sale de anvelope. De aceea Poveștile BKT, care prezintă experiența directă a ambasadorilor care utilează anvelopele BKT, precum Angelo Caligari, sunt esențiale pentru marcă.

Poveștile BKT au, de asemenea, un rol cheie pe site-ul web al companiei, care își propune să promoveze în acest mod un dialog direct și deschis cu utilizatorii finali, permițând clienților să găsească online cea mai adecvată soluție pentru propriile nevoi.

 

Urmăriți videoclipul BKT cu povestea fermei Crocetta.

 

Vizualizat: 563 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?