Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Dotează-ţi ferma cu E-FARM

Publicat: 11 aprilie 2017 - 11:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

E-FARM a lansat platforma online www.e-farm.com pentru a le oferi agricultorilor, în premieră, servicii complete în vederea achiziţionării de utilaje agricole second-hand de la dealeri oficiali din toată Europa.

„Cunoaşte mai mult înainte de a cumpăra“: ofertă diversificată de utilaje, transparenţă şi siguranţă, acestea sunt atuurile E-Farm în asigurarea serviciilor pentru fermierii care îşi procură echipamente agricole second-hand.

Dotează-ţi ferma cu E-FARM
În conceperea noului serviciu online, E-FARM a acordat o atenţie deosebită nevoilor speciale ale agricultorilor. Bazându-se pe inspecţii tehnice neutre, pe o echipă de vânzări internaţională profesionistă, pe soluţii atractive de transport şi finanţare, E-FARM asigură condiţii excelente pentru achiziţionarea de utilaje agricole uzate din toată Europa.
Fondatorul şi şeful executiv al E-FARM, Nicolas Lohr, este pe deplin conştient de obstacolele cu care se confruntă agricultorii pe piaţa utilajelor agricole uzate: "Dacă nu găsiţi utilajul agricol potrivit la furnizorul Dumneavoastră de încredere din apropiere, sarcina devine mult prea complicată şi apar întrebările: Este vânzătorul de încredere? Care este starea utilajului? Distanţele regionale şi barierele lingvistice complică şi mai mult căutarea. Şi chiar dacă ea reuşeşte, cumpărătorii au nevoie de transport fiabil şi de metode de finanţare atractive. Toate acestea descurajează fermierii în căutarea utilajelor dincolo de graniţele lor regionale şi naţionale. Este păcat, pentru că fermierii de astăzi ar putea beneficia de stocuri de utilaje agricole uriaşe în toată Europa. Noi oferim o soluţie completă pentru agricultori, cu un singur principiu de bază: Fii regional sau E-FARM!"

Etapele achiziţionării utilajelor prin E-Farm
Transparenţa şi siguranţa specifice abordării E-FARM sunt garantate printr-un proces standardizat de inspecţie a utilajului. Tot stocul este supus unui control al calităţii, cu până la 200 de puncte de testare, inclusiv controlul de performanţă a sistemului hidraulic sau a motorului. Rezultatele testelor sunt cuprinse într-un raport de inspecţie detaliat, cu fotografii, clipuri video şi un jurnal al istoriei echipamentelor.
Inspecţiile sunt efectuate iniţial de către vânzători (dealeri oficiali pentru cei mai importanţi producători, cum ar fi John Deere sau Claas). E-FARM le permite astfel cumpărătorilor să facă uşor o preselecţie a maşinilor.
În etapa următoare, fermierii pot solicita o verificare neutră a stării utilajului agricol de către compania germană de testare TÜV NORD sau DEKRA, pentru doar 299 de euro. Dacă fermierul decide să procure utilajul agricol respectiv, cei 299 de euro îi vor fi returnaţi în totalitate. „E-FARM oferă mai multă transparenţă cu privire la starea utilajului agricol decât orice vizită la faţa locului. Astfel, cumpărătorul câştigă timp şi evită cheltuielile de deplasare. Mai mult decât atât, E-FARM vine cu o ofertă convingătoare de transport ", spune, mulţumit, Kevin O'Sullivan, fermier irlandez şi cumpărător E-FARM.
Pentru mai multă transparenţă, siguranţă şi costuri reduse, E-FARM se bazează pe o echipă de lucru internaţională, care le oferă cumpărătorilor asistenţă gratuită pe durata întregului proces. "Achiziţionarea utilajului agricol este o chestiune extrem de importantă pentru agricultori. De aceea noi investim mult timp pentru a afla nevoile individuale ale clienţilor noştri şi a le clarifica nelămuririle, şi la nevoie asigurăm traducere în discuţia cu vânzătorul", a declarat Maxim Talpă, responsabil E-FARM pentru pieţele din România şi din ţările CSI. Aşadar, barierele lingvistice nu există. La acest moment, echipa E-FARM poate purta conversaţii în 20 de limbi. Prin parteneriatul cu mai mult de 20 de dealeri de utilaje agricole din Germania, Austria, Franţa, Spania şi Polonia, E-FARM lansează acum oficial acest nou serviciu inovator - platforma online.

www.e-farm.com

e-farmClick pe poza pentru galerie!
DE CE SĂ ALEGI E-FARM
Serviciul E-FARM a fost lansat în anul 2015 de către Dr. Nicolas Lohr. Investitor este Grupul Cremer, cu sediul în Hamburg - Germania, o afacere de familie fondată în anul 1946 şi care cuprinde 30 de firme, cu activitate (comerţ internaţional - produse agricole de bază - şi producţie de furaje) în mai mult de 50 de locaţii din întreaga lume.
• E-FARM oferă utilaje agricole de înaltă calitate, procurate de la dealeri oficiali din Europa;
• O testare de 200 de puncte de către companii de inspecţie neutre maximizează transparenţa şi asigură calitatea;
• Soluţiile atractive de transport şi de finanţare completează oferta;
• O persoană din echipa noastră se îngrijeşte de derularea întregului proces de achiziţionare a utilajelor.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.e-farm.com.

 

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 6 (189) din 1-15 aprilie 2017

Vizualizat: 377 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?