Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DLG INTERMARKETING prezintă târgurile începutului de an

Publicat: 15 martie 2016 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania DLG INTERMARKETING este parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.) - unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente agricole din lume.

Click pe poza pentru galerie!

AGRARIA - evenimentul agricol nr. 1 al Transilvaniei
Cu o tradiție de 22 de ani pe piața evenimentelor de profil din regiune, AGRARIA 2016 se va desfășura în perioada 21-24 aprilie la Jucu, în județul Cluj, Parcul Industrial TETAROM III.
Organizat în parteneriat cu firma NHR Agropartners (Partener Oficial tradițional), cu sprijinul constant al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca și al Agro Transilvania Cluster, Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie - AGRARIA își propune, și în acest an, să fie cea mai importantă platformă de comunicare și informare pentru fermierii din zona centrală, de nord și nord-vest a României.
AGRARIA - tradiție, inovație și profesionalism
• Agricultura Transilvaniei prezentată într-un spațiu generos - peste 10 ha de tehnică agricolă adaptată la cerințele specifice ale zonei și evenimente conexe pentru profesioniștii în agricultură;
• Dinamism și demonstrații comentate cu mașini agricole - cea mai dinamică expoziție agricolă din zona Transilvaniei care combină zona de expunere cu demonstrațiile live de mașini și echipamente agricole;
• Agraria Farm - un concept tradițional cu evenimente dedicate crescătorilor de animale.
AGRARIA 2015 în cifre:
- 18.700 de vizitatori;
- 330 de firme expozante, din 14 țări: România, Austria, Bulgaria, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Moldova, Slovacia, Spania, Turcia și Ungaria.

AGRIPLANTA - ROMAGROTEC sau tehnica agricolă la superlativ!
Cel mai complex eveniment agricol în câmp din România, organizat sub motto-ul „Totul de la sămânță la recoltă”, se va desfășura mai devreme în acest an, în perioada 19-22 mai, la Fundulea, jud. Călărași.
Anul acesta le propunem profesioniștilor din agricultură, ca element de noutate, o tematizare a zonelor dedicate demonstrațiilor, discuții și analiza indicilor calitativi de lucru, prezentarea avantajelor fiecărui sistem de lucrări, în câmp, imediat după desfășurarea demonstrațiilor.
Demonstrațiile live reprezintă un bun mijloc de a arăta „pe viu” performanțele și caracteristicile tehnice ale mașinilor, direct în câmp, astfel încât fermierii să își poată alege tehnologia potrivită în funcție de specificul zonei în care lucrează și al culturilor, consideră Ovidiu Ranta, șef la Catedra de Mecanizare a USAMV Cluj-Napoca.
„Demonstrațiile AgriPlanta-RomAgroTec 2016”:
• Tehnici moderne pentru protecția plantelor - „Mașini de erbicidat în acțiune”: stabilitatea rampelor, întoarcere și reglare la capătul parcelei, utilizarea sistemelor inteligente și GPS;
• NOU! Tractoare Inteligente - echipate cu sisteme de conducere prin satelit, pentru deplasare paralelă cu un traseu anterior sau copierea unui traseu impus, fără a fi necesară intervenția operatorului.
• Lucrările solului și semănat - cu tema „Conservarea apei în sol”. Se vor prezenta mașini pentru tehnologii de prelucrare a solului cu minim de lucrări și semănat direct, mașini pentru dezmiriștit, mașini complexe pentru pregătirea patului germinativ și semănat sau mașini de semănat direct în miriște, în teren nearat.
AgriPlanta - RomAgroTec 2016 este organizată cu sprijinul APIMAR - Asociația Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România, alături de partenerul oficial - Borealis L.A.T. și partenerul - IKB Leasing.

AGRARIA și AGRIPLANTA-ROMAGROTEC sunt organizate de compania DLG INTERMARKETING, parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.) - asociație profesională înființată în anul 1885, grupând peste 25.500 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară.

Material furnizat de DLG INTERMARKETING


Articol publicat in revista Ferma nr.4(165) 1 - 14 martie 2016

Vizualizat: 509 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?