Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Din 11.11.11 MEWI are un nou website!

Publicat: 10 noiembrie 2011 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

De acum, www.mewi.ro este mult mai elegant, mai funcţional şi cu mult mai multe informaţii

Click pe poza pentru galerie!

Lansat vineri, 11 noiembrie 2011, noul site al companiei MEWI este mai elegant şi are un design mai „curat” decât precedentul, putând fi accesat cu uşurinţă şi având o interfaţă mai prietenoasă cu utilizatorii.

„Am dorit să lansăm acest site în data de 11.11.11, datorită semnificaţiei acestei date, aceea de a fi un nou început, şi, totodată, pentru ca, la Agritechnica, unde întreaga noastră echipă de vânzări va fi prezentă, să ne putem prezenta partenerilor noştri sub o nouă înfăţişare, mai proaspătă şi mai modernă....”, afirmă Cristian Dănescu, director general MEWI.

Din chestionarul aplicat clienţilor MEWI în perioada 15 iunie - 15 octombrie, a rezultat că peste 75 la sută dintre cei intervievaţi îşi iau informaţiile din mediul online. Şi, surprinzător, mai mulţi dintre aceştia au afirmat că citesc informaţii chiar de pe telefonul mobil.

Nou faţă de precedentul site este că acesta „se încarcă” uşor, poate fi citit, pe lângă limba română, şi în engleză şi germană, este mai dinamic şi permite lansarea de comenzi online, pentru piesele de schimb. Pe blog vom putea ţine la curent clienţii cu ultimele noutăţi, atât despre utilajele nou intrate în portofoliul MEWI, cât şi despre evenimentele la care participăm sau pe care le iniţiem.

„Noul site este optimizat din punct de vedere tehnic, are o funcţionalitate avansată şi un mod de lucru mult mai uşor, contrar tendinţei generale de a complica tot mai mult lucrurile... Este respectată regula celor două click-uri ce te conduc la informaţia dorită. Site-ul va fi actualizat săptămânal, astfel încât el va conţine întotdeauna cele mai proaspete informaţii, atât despre utilaje cât şi despre activitatea echipei MEWI”, a spus Daniel Mayer, director tehnic MEWI, la lansarea site-ului.

Vizualizat: 545 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?