Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Dicor Land oferă garanție extinsă pentru o perioadă de 1 an, 2 ani sau 3 ani!

Publicat: 15 martie 2022 - 00:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Garanția Extinsă ste un serviciu nou pe care Dicor Land îl adaugă la lista de beneficii acordate fermierilor, din dorința de a asigura acestora echipamente funcționale pe o perioadă mai lungă de timp.

garantie extinsa Dicor Land_b
Garanția Extinsă se acordă pentru o perioadă de 1 an, 2 ani sau 3 ani, în funcție de solicitările fermierilor. 

Prin acest nou serviciu, Dicor Land asigură fermierii că utilajele și echipamentele comercializate de companie sunt de bună calitate și, întreținute corespunzător, se reduc semnificativ costurile de reparații sau costurile pentru achiziția a unor alte utilaje în locul celor stricate sau deteriorate.

De asemenea, Dicor Land se asigură astfel că dezvoltă relații de parteneriat pe termen lung cu partenerii fermieri, relații bazate pe încredere reciprocă asigurând asistență tehnică și de service permanentă pentru utilajele care beneficiază de Garanție Extinsă.

Silviu Pricop_Director Comercial Dicor Land_b
„Acest nou program va asigura fermierilor utilaje funcționale pe tot parcursul executării lucrărilor agricole, o perioadă de timp îndelungată, an de an, în funcție de numărul de ani pentru care fermierul  va opta în achiziția garanției extinse. Utilajele comercializate de Dicor Land sunt utilajele care răspund nevoilor fermierilor perioade îndelungate de timp. Ne dorim ca acestea să aibă o viață mai lungă și să asigure fermierilor lucrări de calitate și după ce expiră garanția oferită de producător. Credem în parteneriate de durată cu fermierii și ne dorim să îi susținem în mentenanța utilajelor și echipamentelor agricole.” – Silviu Pricop – Director Comercial

Prin acest serviciu de Garanție extinsă, Dicor Land asigură eficiența financiară a fermelor în ceea ce privește achiziția de utilaje și echipamente agricole.

 

Despre Dicor Land

 

Dicor Land este furnizorul de utilaje și echipamente agricole, piese de schimb, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.

Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania Dicor Land a dezvoltat în această perioadă, un model de afacere propriu, pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

La Galați, Dicor Land vă așteaptă în cel mai mare parc de utilaje agricole, întins pe o suprafață de 25.000 mp, cu peste 600 de utilaje noi, în stoc. Motivația lucrului bine făcut, dar și dorința companiei de a fi aproape de fermieri, au făcut ca Dicor Land să deschidă alte două parcuri de utilaje la Iași – Podu Iloaiei și la Slobozia – Bucu, parcuri care să asigure agricultorilor echipamentele și piesele de schimb necesare, cu livrare imediată.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care o oferă clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, au facut din compania Dicor Land unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.

Dicor Parts divizia piese de schimb Dicor Land – importator și distribuitor de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și brand-uri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc.

*** Dicor Land are încheiate parteneriate cu furnizori de servicii financiare ce garantează clienților termene și condiții extrem de atractive: BNP Paribas, Unicredit Leasing, Trust Leasing, OTP Bank.

*** Partenerii Dicor Land pentru achiziția de utilaje agricole noi sunt: Maschio Gaspardo, Irtec, LEMKEN, Olimac, Madara, Pronar.

 

Vizualizat: 602 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?