Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Dicor Land – 10 ani de agricultură pentru fermieri!

Publicat: 03 iulie 2021 - 15:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Zilele de 25 și 26 iunie au fost zile de târg pentru fermierii parteneri ai companiei Dicor Land. Cu toții și-au dat întâlnire în parcul cu utilaje și echipamente agricole de la Braniștea, Galați, acolo unde au sărbătorit cei 10 ani ai companiei.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (14)_b

De 10 ani Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania Dicor Land a dezvoltat în această perioadă, un model propriu de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (1)_b

În cele două zile de eveniment compania gălățeană a pregătit pentru fermieri prezentări ale utilajelor de top din stocul Dicor Land, expuse în parcul de 25.000 mp de la Braniștea. Cei peste 600 de fermierii prezenți în cele două zile ale evenimentului s-au întâlnit la aniversarea companiei cu furnizorii de utilaje și echipamente distribuite de Dicor Land – Maschio Gaspardo, Lemken, Madara, Olimac, Pronar, IRTEC, APV România.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (22)_b

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (21)_b

De asemenea, au fost alături de fermieri companiile: ADAMA România - una dintre companiile de top din industria de protecție a plantelor, Yxs Avalana – care asigură servicii de consultanță în accesarea fondurilor europene pentru beneficiari publici și privați de peste 14 ani. Organizația profesională APPR - Mândru că sunt fermier a dorit să fie alături de fermieri și de Dicor Land cu această ocazie și să transmită îndemnul de unitate către fermieri pentru o mai bună reprezentativitate la nivel național și internațional.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (12)_b

Prof. univ. dr. Gavril Ștefan și Conf. univ. dr. Denis Țopa - Decan din cadrul Facultății de Agricultură Iași au salutat cei 10 ani ai companiei Dicor Land și le-au transmis fermierilor sugestii extrem de utile despre tehnologiile moderne și despre investițiile pe care le pot face în ferme astfel încât să crească producțiile, în contextul asigurării unui viitor sustenabil atât pentru generația actuală cât și pentru generațiile viitoare.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (7)_b

Cum a fost la evenimet? Vezi videoul de mai jos!

Aici puteți vedea toate pozele de la eveniment: https://dicorland.ro/2021/06/28/dicor-land-10-ani-de-agricultura-pentru-fermieri/

Vizualizat: 1136 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?