Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Dicor Land – 10 ani de agricultură pentru fermieri!

Publicat: 03 iulie 2021 - 15:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Zilele de 25 și 26 iunie au fost zile de târg pentru fermierii parteneri ai companiei Dicor Land. Cu toții și-au dat întâlnire în parcul cu utilaje și echipamente agricole de la Braniștea, Galați, acolo unde au sărbătorit cei 10 ani ai companiei.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (14)_b

De 10 ani Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania Dicor Land a dezvoltat în această perioadă, un model propriu de afacere pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (1)_b

În cele două zile de eveniment compania gălățeană a pregătit pentru fermieri prezentări ale utilajelor de top din stocul Dicor Land, expuse în parcul de 25.000 mp de la Braniștea. Cei peste 600 de fermierii prezenți în cele două zile ale evenimentului s-au întâlnit la aniversarea companiei cu furnizorii de utilaje și echipamente distribuite de Dicor Land – Maschio Gaspardo, Lemken, Madara, Olimac, Pronar, IRTEC, APV România.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (22)_b

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (21)_b

De asemenea, au fost alături de fermieri companiile: ADAMA România - una dintre companiile de top din industria de protecție a plantelor, Yxs Avalana – care asigură servicii de consultanță în accesarea fondurilor europene pentru beneficiari publici și privați de peste 14 ani. Organizația profesională APPR - Mândru că sunt fermier a dorit să fie alături de fermieri și de Dicor Land cu această ocazie și să transmită îndemnul de unitate către fermieri pentru o mai bună reprezentativitate la nivel național și internațional.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (12)_b

Prof. univ. dr. Gavril Ștefan și Conf. univ. dr. Denis Țopa - Decan din cadrul Facultății de Agricultură Iași au salutat cei 10 ani ai companiei Dicor Land și le-au transmis fermierilor sugestii extrem de utile despre tehnologiile moderne și despre investițiile pe care le pot face în ferme astfel încât să crească producțiile, în contextul asigurării unui viitor sustenabil atât pentru generația actuală cât și pentru generațiile viitoare.

Dicor Land sarbatoreste 10 ani (7)_b

Cum a fost la evenimet? Vezi videoul de mai jos!

Aici puteți vedea toate pozele de la eveniment: https://dicorland.ro/2021/06/28/dicor-land-10-ani-de-agricultura-pentru-fermieri/

Vizualizat: 754 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?