Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Deutz Fahr 6C, o nouă experiență a condusului

Publicat: 19 martie 2022 - 09:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agilitate, confort și simplitate: aceștia sunt pilonii noii serii de tractoare Deutz Fahr 6C. Noua gamă de utilaje este echipată cu motoare Deutz Stage V cu 4 cilindri, permițând lucrul productiv în toate condițiile posibile.

Seria 6C de tractoare Deutz Fahr cuprinde 3 modele (6115C, 6125C și 6135C) care pot fi echipate cu 3 transmisii diferite (PowerShift, RVShift și TTV). Având disponibile multe extra opțiuni, fermierii pot configura tractorul în funcție de nevoile lor individuale. Tractoarele din această nouă serie nu oferă doar dimensiuni compacte, ci, datorită noilor cabine TopVision cu 4 stâlpi, asigură și cea mai bună vizibilitate și o capacitate hidraulică impresionantă, pentru cele mai înalte performanțe cu încărcătorul frontal și cu atașamente.

 Foto 1 6C Series_6135C_PS_Stage V_field_DJI_0108_b


Motoare Deutz, putere mare în orice moment


Performanța și economia sunt principalele caracteristici ale celor trei modele, variind de la 120 CP (6115C) și până la 136 CP (6135C). Pentru performanță suplimentară în timpul aplicațiilor care necesită priză de putere și transport, toate modelele au un boost al motorului, generând cu până la 7 CP mai mult. Astfel, 6135C va atinge o putere maximă de 143 CP.

 

Transmisie nouă, experiență nouă de a conduce


Noua serie 6C oferă o gamă cu 3 tipuri diferite de transmisie: Powershift, RVshift și TTV.

• Transmisia Powershift cu 3 trepte de viteză, cu 4 sau 5 game, este dezvoltată pentru a răspunde tuturor nevoilor de bază. La fel ca RVShift și transmisia TTV, include și PowerShuttle reglabil care asigură manevre fine și precise.

• Noua transmisie RVshift se bazează pe un concept complet Powershift și oferă 20 de trepte înainte și 16 trepte înapoi cu funcție automată Powershift (APS). În funcție de necesități, transmisia poate fi echipată și cu un supercreeper care acoperă viteze mai mici de 100 m/h. Transmisia RVShift le permite tractoarelor din seria 6C să accelereze rapid până la 50 km/h (la turații economice ale motorului), ceea ce este o caracteristică unică în acest segment. Viteza de 40 km/h este atinsă la mai puțin de 1650 rpm pentru a asigura un consum minim de combustibil. Datorită aspectului transmisiei, permite schimbări rapide și neîntrerupte ale treptelor și oferă, de asemenea, posibilitatea de a „sări treptele” pentru o accelerare și mai rapidă. O schimbare rapidă între vitezele utilizate pe câmp și pe drum este posibilă printr-o simplă apăsare a unui buton din cotieră. În plus, joystick-ul modelelor RVShift este minimalist, pentru o experiență autentică de condus.

• Transmisia TTV este versiunea cea mai cuprinzătoare. Oferă o gamă infinită de viteze, de la 0,02 la 50 km/h (acolo unde permite legea). Cu diferite moduri de conducere, tractorul funcționează întotdeauna în cea mai bună treaptă de viteză. Transmisia TTV oferă și funcția PowerZero, care împreună cu frâna de parcare hidraulică (HPB) și frâna pe toate cele 4 roți garantează un nivel ridicat de siguranță în orice condiții.

 Foto 2 6C Series_6135C_PS_Stage V_field_DSC_8664_b


Cea mai bună performanță hidraulică


Noua Seria 6C oferă diverse configurații hidraulice pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Indiferent dacă versiunea este cu supape hidraulice mecanice sau electro-hidraulice, cu un debit de ulei de până la 120 l/min printr-o pompă cu senzor de sarcină, cerințele tuturor aplicațiilor sunt acoperite. De asemenea, la acest lucru contribuie până la 5 supape hidraulice independente, poziționate în spate, cuplele opționale Power-Beyond și cuplele hidraulice de pe priza față.

După cum se știe, tractoarele Deutz Fahr, oferă o capacitate de ridicare suficientă în față și în spate:

• Ridicătorul hidraulic față are o capacitate de 3000 kg și poate fi echipat cu priză de 1000 rpm.

• Ridicătorul hidraulic spate are o capacitate de ridicare de până la 7000 kg și, în funcție de transmisie, până la 4 turații la priză.

Ca opțiune, toate modelele sunt disponibile cu o priză de putere sincronă (proporțională cu viteza de deplasare), cu ax independent.

 

Kit pentru încărcătorul frontal


Ca de obicei, pentru orice tractor polivalent, noua Serie 6C este, de asemenea, disponibilă din fabrică cu un kit pregătit pentru încărcător frontal. Complet integrat pe tractor, clientul poate alege să-l opereze cu un joystick mecanic sau electronic pe cotieră.

 

Cabinele Top Vision


Noile cabine TopVision garantează o vizibilitate perfectă de jur-împrejur datorită conceptului cu 4 stâlpi. În combinație cu trapa de înaltă vizibilitate, lucrul cu încărcătorul frontal devine o adevărată plăcere. Un mediu de lucru confortabil și ergonomic este asigurat de suspensia cabinei, în combinație cu suspensia punții față și cu scaunele premium, precum și cutia frigorifică disponibilă. Iar datorită dotării cu până la 16 lumini de lucru și lumini de conducere cu LED, tractoarele Deutz Fahr din seria 6C obțin, de asemenea, cele mai bune rezultate de lucru pe timp de noapte.

 Foto 3 - de rezerva_b


Opțiuni suplimentare

 

Seria 6C iese în evidență nu numai în fermă, pe pajiști sau pe câmpuri arabile, ci și în operațiunile de transport. Pe lângă sistemele de frânare pneumatice sau hidraulice ale remorcii disponibile, poate fi adăugată și frâna hidraulică de motor (HEB). Această funcție activează ventilatorul E-Visco pentru o creștere a absorbției energiei de frânare fără uzură și poate chiar regla intensitatea decelerației la modelele cu transmisie RVShift sau TTV - element unic pe piață.

Pentru clienții care se concentrează pe protecția culturilor și fertilizarea în etape târzii de dezvoltare a culturilor, noua Seria 6C poate fi comandată din fabrică cu anvelope pentru culturi cu garda mare la sol, de până la 505 mm.

 Foto 4 - de rezerva_b


ADAPTATĂ AGRICULTURII 4.0


Noua serie Deutz Fahr 6C este, de asemenea, pregătită pentru agricultura 4.0. iMonitor permite operatorului să controleze toate funcțiile tractorului. Opțiunea de telemetrie complet integrată oferă o funcție de întoarcere la capăt de rând sau în lucrul cu încărcătorul frontal. Pe lângă ISOBUS, modelele pot fi echipate și cu cele mai avansate sisteme automate de ghidare și telemetrie.

La începutul acestei primăveri se vor livra primele unități în România, astfel încât în curând se va vedea în lucru această nouă serie de tractoare Deutz Fahr 6C.


un articol de

NHR Agropartners SRL

mai multe pe această temă www.nhr.ro


Vizualizat: 1034 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?