Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DEMONSTRAŢII cu UTILAJE AGRICOLE la AGRARIA 2018

Publicat: 19 aprilie 2018 - 11:24
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

VINO la AGRARIA 2018 să vezi ZILNIC demonstraţii cu UTILAJE AGRICOLE şi să îţi testezi abilităţile de a conduce un tractor inteligent!

AGRARIA 2018, cea mai dinamică expoziţie agricolă din Transilvania, organizată de DLG InterMarketing, se desfăşoară în perioada 19 - 22 aprilie, la Jucu, în judeţul Cluj.

Iată ce puteţi vedea în zona de demonstraţii din cadrul expoziţiei:

„TEHNICI MODERNE PENTRU PROTECŢIA PLANTELOR. TESTAREA MAŞINILOR. TOPPS - Instruirea operatorilor la aplicarea substanţelor de protecţia plantelor”
Organizator: USAMV Cluj Napoca, Facultatea de Agricultură
În parteneriat cu: DLG InterMarketing

TRACTOARE INTELIGENTE

agricultura-precizie-DEUTZ-_b

În zona TRACTOARE INTELIGENTE puteţi vedea:

DEUTZ FAHR prin NHR AGROPARTNERS: În zona demonstraţiilor cu maşini agricole ai ocazia să testezi un tractor echipat pentru agricultura de precizie DeutzFahr 250 TTV de 237 CP cu sistem GPS AGROSKY încorporat. Sistemul permite creşterea productivităţii, reducând suprapunerile cu până la 90%, chiar şi în condiţii nefavorabile, cum ar fi pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă din cauza prafului sau a ceţii

IPSO-JD-0910_bJOHN DEERE prin IPSO AGRICULTURĂ: Tractorul inteligent John Deere 7310R se caracterizează prin versatilitate, fiabilitate, performanţă şi a fost proiecta tpentru fermele medii şi mari, prestatori de servicii, dezvoltând o putere maximă de 352 CP. Tractorul este prevăzut cu un motor John Deere stagiul 4, de 9 litri şi o transmisie e23 cu Power Managment, o transmisie mecanică ce combină eficienţa unei transmisii Power Shift şi cea a unei transmisii InfitVariabile (IVT) care oferă uşurinţa în exploatare. iTEC – managementul implementului la capăt de rând îi permite operatorului să efectueze întoarceri rapide şi precise.
Achiziţionând un tractor John Deere 7310R primeşti acces gratuit, pentru o perioadă de cinci ani, la sistemul de monitorizare JDLink Acces şi Remote Display Acces.

Utilaj agricol Valtra_bTRACTOR ŞI TRACTORIST

În zona TRACTOR ŞI TRACTORIST puteţi testa ambele tractoare prezentate mai sus - DeutzFahr 250 TTV şi John Deere 7310R - plus un tractor VALTRA prin MEWI: Pentru secţiunea Tractor-tractorist, anul acesta fermierii ardeleni au ocazia să testeze cât de bine se conduce un Valtra. Acesta aparţine seriei T, modelul 254 Active, ceea ce înseamnă că transmisia sa Powershift este robotizată, nefiind necesare manete mecanice pentru schimbarea celor 30 + 30 trepte. Tractorul are motor AGCO Power, turbo, 6 cilindri, capacitate 7,40 l, dezvoltă o putere de 235 CP, având tehnologie SCR Only pentru conformitate cu normele de poluare TIER 4 final, şi tracţiune integrală.

Programul pentru Tractor şi tractorist
Orele: 10:30 -11:00; 13:00 -13:30, 16:00 - 16:30.

La standul E30 al Revistei FERMA de la AGRARIA 2018, primeşti GRATUIT noul număr al revistei UTILAJE AGRICOLE. Detalii AICI: Ia-ți GRATUIT revista UTILAJE AGRICOLE la AGRARIA 2018!

utilaje-agricole-traction_b

Vizualizat: 917 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?