Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Demo Tour Steyr la Mecanica Ceahlău

Publicat: 28 octombrie 2021 - 15:02
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Mecanica Ceahlău sărbătoreşte anul acesta 100 de ani de existență şi cu această ocazie a organizat, împreună cu echipa STEYR din Austria, un eveniment demo dedicat fermierilor.

Pe 25 septembrie a.c., la ferma Tehnoind din Ghigoiești - Neamţ, cei peste 100 de fermieri prezenţi la eveniment au avut posibilitatea să afle despre cele mai recente inovaţii tehnologice în ceea ce priveşte gama de tractoare STEYR şi să le vadă la lucru împreună cu utilajele Mecanica Ceahlău, putând ulterior să facă drive test cu oricare dintre cele 12 tractoare prezentate.

mecanica ch 1 (1)_b 

 

Ce reprezintă anul 2021 pentru Mecanica Ceahlău?


„Reprezintă 100 de ani de activitate, 100 de ani de tradiție, 100 de ani de cercetare și inovare. La Mecanica Ceahlău realizăm toată gama de utilaje necesară tuturor categoriilor de fermieri. Utilajele sunt realizate în concept 100% românesc în fabrica de la Piatra Neamț. Ne mândrim cu experiența de 100 de ani și suntem preocupaţi permanent de modernizarea produselor din portofoliu astfel încât să răspundem constant cerințelor agriculturii moderne din România și nu numai“.

 

Tehnică de top în demonstraţii


Utilajele testate la Ghigoieşti au fost cele pentru pregătirea terenului în vederea semănatului: plugul Ceres cu 3 trupiţe, scarificatorul greuMAS5 şi scarificatorul uşor HADES 7, ambele testate direct în mirişte. Seria de demonstraţii a continuat cu grapa cu discuri independente şi lăţimea de lucru de 4 metri - MAGNUM 4 atât în arătură, cât şi în mirişte, gama de combinatoare SOLARIS - de 4 metri purtat şi de 5 metri tractat, precum şi combinatorul VM 4.2, iar cei prezenţi la eveniment au apreciat în mod deosebit fiabilitatea echipamentelor testate şi capacitatea acestora de a performa la nivel înalt, chiar şi în condiţiile grele ale unui sol rezistent.

mecanica ch 2 (1)_b

Pe lângă acestea, au intrat la lucru şi cele mai noi modele de semănători lansate de companie, astfel: semănătorile de plante prăşitoare pe 6 rânduri - SAFIR 6 şi PHOENIX 6, precum şi semănătoarea de păioaseSUP400 DIAMANT.

Pe lângă utilajele care au participat la lucru în teren, fermierii au avut ocazia să studieze remorca de 6 tone realizată în colaborare cu partenerul nostru italian Bellucci&Rossini, maşina de erbicidat PRIMA cu capacitate de 2000 litri şi rampe de 18 metri, precum şi cel mai nou produs din portofoliu lansat anul acesta - tamburul de irigat RUBIN 350.

 VEZI AICI VIDEO de la DEMO!

Flota de tractoare STEYR


Flota de tractoare STEYR prezentă la testare a cuprins 12 modele din toată gama de puteri, începând de la 75 CP şi până la 300 CP. Expert CVT şi Impuls CVT au constituit elementele cheie ale prezentării, fiind cele mai noi modele lansate de producătorul austriac, ambele fiind echipate standard cu transmisia variabilă continuă STEYR CVT, care asigură o deplasare continuă şi permite turaţia motorului să funcţioneze independent de turaţia înainte şi invers, acest lucru aducând câştiguri considerabile în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi, prin urmare, îi ajută pe utilizatori să minimizeze costurile de producţie şi să maximizeze marjele.

image003_b

“Compania are deja numeroşi clienţi care sunt foarte mulţumiţi de tractoarele STEYR, pe care le operează atât împreună cu utilajele noastre şi nu numai, şi sunt convinşi că STEYR este cea mai bună alegere, iar Mecanica Ceahlău este partenerul pe care se pot baza”.

 image001_b

PESTE 35 DE PRODUSE PROPRII

Mecanica Ceahlău deţine în prezent showroom-uri proprii în Giarmata (Timiş), Iernut (judeţul Mureş), Brăila şi Piatra Neamţ, urmând să mai deschidă şi altele în următoarea perioadă, peste 35 de produse proprii în portofoliu, o reţea naţională de parteneri, echipă de vânzări foarte bine pregătită şi servicii post vânzare de calitate.

Vizualizat: 984 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?