Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DELTACOVER sistemul de tunel modular ușor

Publicat: 12 noiembrie 2016 - 11:30
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Continuăm să prezentăm soluțiile inovatoare DELTACOVER, sisteme de tuneluri produse la Timișoara, ca urmare a unei colaborări cu partenerii noștri din Austria și Germania. Aceste modele sunt create special pentru fermele vegetale și pentru zootehnie.

Avantajele sunt multe: costul de producție semnificativ mai mic față de orice altă structură clasică, producție rapidă, montaj rapid care poate fi realizat și de către beneficiar cu o echipă locală, pe baza instrucțiunilor producătorului.
Sistemul modular nu necesită fundații speciale, poate fi realizat la orice lungime dorită și poate fi prelungit ulterior dacă se dorește. Structura zincată este demontabilă, doar fixarea pe talpa continuă grunduită este fixă.
Prelata folosită este de cea mai bună calitate, import Austria, având sistem zenital translucid pentru a asigura necesarul de lumină în interior pe durata zilei. Lățimea standard de 10 m este suficientă pentru a acoperi nevoile uzuale din agricultură, iar această lățime permite producătorului să mențină un cost de producție deosebit de competitiv. Înălțimea de 4,7-4,8 m asigură un spațiu de depozitare generos și un volum de aer suficient.
Tunelul DELTACOVER poate fi fixat pe pereți laterali din beton, bolțari, bca sau blocuri mari din beton tip lego, caz în care înălțimea la coamă poate trece cu ușurință de 6-8 m, astfel încât să se poată bascula în interior.
Aplicațiile sunt multiple: fânare, depozite agricole, depozite suplimentare pe perioada recoltării, remize de utilaje, tuneluri zootehnice pentru oi, vaci, viței, chiar și pentru porcine, adăposturi în câmp sau în fermă. Frontul rămâne în multe cazuri deschis, dar poate fi realizat din prelată la comandă, în Timișoara. Cel mai lung tunel realizat în România este de 92 m iar pentru depozitare ultimul sistem de tuneluri realizat în această toamnă cuprinde șase unități de câte 10x24 m fiecare.
În zootehnie, tunelul DELTACOVER este soluția modernă și accesibilă financiar, utilizată în cele mai multe ferme mici din Austria, Germania, Elveția sau Franța. Dar acest sistem este extrem de răspândit și în Statele Unite și în Canada. Cel mai mic tunel zootehnic este de 10x12 m iar cele mai multe sunt 10x20 m sau 10x30 m. Cel mai mare sistem DELTACOVER în zootehnie cuprinde două unități de 10x70 m. Datorită înălțimii de 4,7 m avem un volum generos de aer iar banda zenitală translucidă asigură luminozitatea atât de necesară. Structura de oțel este zincată, talpa este grunduită iar prelata este importată. Sistemul poate fi montat și la înălțime pe zidurile din beton ale celulelor de siloz sau pe construcții existente în fermă.
DELTACOVER este o soluție flexibilă, care va ferește de investiții mari!
NU UITAȚI: Importăm și montăm corturi de mari dimensiuni produse în Cehia, cu lățimi de 10 m, 15 m, 20 m sau 25 m, lățimi între 30 și 100 m și înălțimi de până la 11 m.

Vă stăm cu plăcere la dispoziție,
Echipa DELTA EXCLUSIV


DATE DE CONTACT
Delta Exclusiv SRL Timișoara
Mobil: 0744-797018
email: office@deltaexclusiv.ro; office@agro.com.ro
www.deltaexclusiv.ro
www.agro.com.ro
Suntem și pe Facebook: www.facebook.com/agro.com.ro

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 19 (180) din 1-15 noiembrie 2016

Vizualizat: 670 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!