Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

De la 155 CP la 195 CP - tractoare John Deere în oferta IPSO Agricultură

Publicat: 08 mai 2019 - 17:38
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Dacă eşti în căutarea unui tractor cu puteri cuprinse între 155 CP şi 195 CP şi îţi doreşti să ştii în permanenţă unde lucrează utilajul tău, atunci IPSO Agricultură este compania spre care ar fi indicat să te îndrepţi.

Cum pământul şi vremea nu au răbdare cu fermierul, dimensionarea corespunzătoare a flotei de utilaje este extrem de importantă pentru a finaliza toate lucrările în timp util, în aşa fel încât campania de primăvară să fie una de succes. Alegerea tractorului potrivit ce poate executa mai multe lucrări şi cu un necesar de putere corespunzător nu este una uşoară, mai ales că în piaţă activează foarte mulţi dealeri de utilaje şi echipamente agricole.
Distribuitor exclusiv în România al utilajelor producătorului american John Deere, IPSO Agricultură are în portofoliu o gamă completă de tractoare ce pot satisface nevoile fermierilor. Cu cele 19 puncte de lucru şi cele opt ateliere de service localizate în cele mai importante zone agricole ale ţării, IPSO Agricultură oferă o reţea integrată ce asigură intervenţii rapide atât în fermă sau în câmp, cât şi în cadrul atelierelor din ţară. De asemenea, serviciile integrate FarmSight oferă un plus de eficienţă prin sistemele de ghidare automată prin satelit - AutoTrac.

Tractor John Deere_b

Seria 6M - tractoare puternice, versatile şi uşor de folosit
Tractoarele John Deere din seria 6M au fost concepute şi construite pentru a excela oriunde sunt puse la treabă. Efectuează la fel de confortabil lucrări în câmp precum aratul sau discuirea, îngrijirea culturilor şi lucrări de întreţinere a păşunilor, cu priza de putere, precum şi lucrări agricole specializate sau activităţi cu încărcătorul, în cadrul fermei de animale.
Datorită noilor îmbunătăţiri, tractoarele seriei 6M sunt şi mai puternice, mai versatile şi mai uşor de folosit, ceea ce le face tentante chiar şi pentru activitatea de prestări servicii agricole. Versatilitatea acestor tractoare le recomandă pentru a fi folosite în orice fermă.
Designul cu şasiu complet, un concept unic John Deere, formează structura de rezistenţă a tractoarelor din seria 6M. Acest lucru permite tractoarelor John Deere să facă faţă celor mai dificile activităţi cu aceeaşi uşurinţă cu care ridică şi transportă încărcături grele. Motorul şi transmisia sunt poziţionate pe cadrul montat pe blocuri izolatoare. Astfel, componentele structurale sunt apărate de tensiuni şi de vibraţii, acestea fiind menţinute la minim. Un alt avantaj al şasiului complet este acela că încărcătoarele frontale sunt mai uşor de montat.
Modelele de tractoare 6155M - 6175M - 6195M sunt acţionate de motoarele PowerTech de 6,8 l, care au fost revizuite pentru a genera puterea de care ai nevoie, consumând în acelaşi timp mai puţin combustibil şi îndeplinind standardele privind emisiile Etapei V. Filtrul de particule diesel consacrat permite motorului să răspundă rapid la încărcăturile în continuă schimbare. Motoarele sunt dotate cu un nou sistem SCR care foloseşte conceptul DEF, proiectat de John Deere special pentru acest tip de motoare.

Tractor John Deere_b

Tractorul John Deere 6155M - 155 CP
În standard, tractorul John Deere 6155M dispune de un motor de 6,8 litri, 6 cilindri, cu 4 valve pe cilindru şi de o turbină cu geometrie variabilă. De asemenea, acest model de tractor mai dispune de o transmisie PowerQuad Plus 20/20 - 40 km/h (opţional AutoQuad Plus 20/20 40 km/h, AutoQuad PlusEcoshift - 20/20, 40 km/h, CommandQuad Plus - 20/20, 40 km/h) şi de un scaun cu suspensie pneumatică.
Alte opţiuni notabile sunt reprezentate de: tiranţii frontali, suspensie TLS, priza de putere frontală, sistemul de ghidare AutoTrac, frânare pneumatică pentru remorci, frânare hidraulică pentru remorci, volan din piele, bară de tracţiune, cuplă de remorcare automată sau încărcător frontal. De menţionat este faptul că tractorul John Deere 6155M are o capacitate de ridicare în tiranţi de 8.100 kg.

Tractor John Deere_b
Tractorul John Deere 6155M este echipat cu un motor John Deere PowerTech PVS de 6,8 litri, stagiul IV, în 6 cilindri, şi cu o turbină cu geometrie variabilă. Motorul, prevăzut cu filtru de particule (DPF), catalizator (DOC) şi DEF, dezvoltă o putere nominală de 155 CP şi o putere maximă de 164 CP. Rezervorul de combustibil dotat cu scut de protecţie inferior are o capacitate de 270 litri, în timp ce rezervorul de DEF este de 16 litri.
Tiranţii spate sunt controlaţi electronic şi au o capacitate maximă de ridicare de 8.100 kg. De asemenea, tractorul John Deere 6155M este prevăzut cu Draft Control, o funcţie electronică automată ce permite controlul adâncimii de lucru.
Cabina de operare John Deere este izolată fonic şi a fost montată pe blocuri de cauciuc ce izolează vibraţiile. De asemenea, ecranul de bord cu afişaj digital şi analog oferă informaţii preţioase cu privire la performanţele tractorului. Volanul este reglabil pe înălţime şi înclinare, iar scaunul operatorului este prevăzut cu suspensie pneumatică.

Tractorul John Deere 6175M - 175 CP
Tractorul John Deere 6175M este dotat cu un motor John Deere PowerTech PVS de 6,8 litri, stagiul IV, în 6 cilindri şi cu o turbină cu geometrie variabilă. Motorul, prevăzut cu filtru de particule (DPF), catalizator (DOC) şi DEF dezvoltă o putere nominală de 175 CP şi o putere maximă de 185 CP. Rezervorul de combustibil, având scut de protecţie inferior, dispune de o capacitate de 325 litri, în timp ce rezervorul de DEF este de 20 litri.
Tiranţii spate sunt controlaţi electronic şi au o capacitate maximă de ridicare de 8.500 kg. De asemenea, tractorul John Deere 6175M este prevăzut cu Draft Control, o funcţie electronică automată ce permite reglarea adâncimii de lucru.

Tractor John Deere_b

Tractorul John Deere 6195M - 195 CP
Toate modele seriei 6M pot beneficia de opţiunea suspensiei în trei puncte (TLS). Aceasta asigură o tracţiune şi o performanţă pe câmp optimă, oferind cu până la 7% mai multă putere la sol decât o punte rigidă. Se reglează automat în funcţie de schimbarea încărcării şi de condiţiile de tracţiune. TLS face deplasarea mai uşoară şi mai productivă.
John Deere pune la dispoziţia fermierilor sisteme de ghidare pentru a creşte eficienţa în fermă şi a-i ajuta pe operatorii tractoarelor să lucreze mai rapid, fără să obosească. Munca, timpul şi costurile economisite depind de tine. Tractoarele din seria 6M pot fi dotate cu AutoTrac, sistemul nostru integrat de ghidare automată. Împreună cu toate avantajele pe care le poate oferi ghidarea automată, sistemul AutoTrac integrat are scopul de a creşte productivitatea, reducând costurile de producţie şi sporind eficienţa. AutoTrac se descurcă cu succes şi pe trasee drepte şi în curbe şi funcţionează fără probleme chiar şi în situaţii cu vizibilitate scăzută, reducând porţiunile omise şi suprapunerile, ceea ce contribuie la economisirea îngrăşămintelor, a seminţelor şi a combustibilului.

Text şi foto: IPSO AGRICULTURĂ

Tractor John Deere_b
PREŢURI PROMOŢIONALE PENTRU JOHN DEERE 6155M ŞI 6195M
Pentru a beneficia de întreaga tehnologie John Deere, IPSO Agricultură, distribuitor exclusiv al brandului american, le propune fermierilor două modele de tractoare: 6155M şi 6195M la preţuri promoţionale. Achiziţionând unul dintre cele două modele de tractoare, până la 31 iulie 2019, fermierii beneficiază de un avantaj client în valoare de 9.700 euro pentru tractorul John Deere 6155M, respectiv 15.450 euro pentru modelul 6195M. Aşadar, John Deere, un brand premium, este de acum şi accesibil pentru fermele din România. Pentru o ofertă personalizată, fermierii se pot adresa reprezentanţilor zonali ai IPSO Agricultură.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 7/234 (ediţia 15-30 aprilie 2019)

Vizualizat: 136 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?