Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

De ce semănătorile APV pentru “înverzire”?

Publicat: 21 iulie 2020 - 09:01
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Semănătorile pneumatice APV din seria PS, ideale pentru “înverzire”, asigură o dozare perfectă chiar și la culturile intercalate cu trei sau mai multe amestecuri de semințe.

semanatoareAPV_b

La semănatul culturilor verzi cu mașinile pneumatice PS 120 M1 - PS 1600 M1 puteți utiliza eficient mijloacele tehnologice din fermă din cel puțin trei motive:
1. Vă sunt necesare mai puține semințe datorită dozării precise.
2. Economisiţi combustibil şi reduceţi timpul de lucru datorită utilizării combinate a unei semănători pneumatice cu un echipament de prelucrare a solului.
3. Beneficiați de consultanţă profesională înainte de achiziţie, ceea ce garantează că sunteţi informat asupra tuturor domeniilor de utilizare ale semănătorii pneumatice. Astfel, veți avea utilaje perfect adaptate fermei dumneavoastră.

Avantaje ale semănatului culturilor verzi cu APV

De ce aș avea nevoie de o semănătoare pneumatică APV? Iată avantajele:
- Buncăr cu volume de la 100 până la 1600 litri;
- Distribuire precisă a semințelor și independentă față de vânt;
- Multiple posibilități de montaj;
- Prelucrarea solului concomitent cu însămânţarea;
- Posibilitatea însămânțării diferitelor semințe, precum și a fertilizanților (în varianta fertilizare protejată împotriva coroziunii);
- Dozare variabilă în funcție de viteza de deplasare și sistem de oprire la capăt de rând, doar cu modulele de comandă 5.2 și 6.2.

Practice şi multifuncţionale

• Semănătorile pneumatice APV se pot atașa direct la tractor sau pe utilajele de prelucrat solul, reducând astfel numărul de treceri la unul singur.
• Cu semănătoarea pneumatică PS se pot însămânța diverse tipuri de semințe, de la cele mai mici și până la cele mari, doar prin simpla schimbare a dozatorului.
• Semănătorile pneumatice APV lucrează și în condiții de vânt și pot fi folosite în același timp cu pregătirea solului, acest lucru făcând din semănătoarea noastră un utilaj cu multiple întrebuințări: de la o semănătoare pneumatică autentică, la un microgranulator, prin atașarea acestuia la o semănătoare de păioase sau de prășitoare.
• Pot fi montate pe aproape toate implementele de prelucrarea solului și pe semănători şi echipamente de îngrijire a culturilor, de la orice producător.

semanatoareAPV2_b

Distribuitorul ES 100 M1 Classic

ES 100 M1 Classic - distribuitor cu un disc - este ideal pentru împrăștierea diverselor tipuri de semințe ușoare, pentru culturi verzi sau intercalate, dar și a diverselor tipuri de granulate și a produselor împotriva melcilor. Lățimea de lucru (împrăștiere), între 2 și 24 m, se reglează și adaptează cu ajutorul unui modul de comandă de calitate superioară (prin control și măsurare şi reglare a turației). Cantitatea de produs se reglează cu ajutorul unei scale gradate.
Dintre avantaje menționăm:
- Utilaj de distribuit practic și compact;
- Pornire automată a împrăștierii materialului de însămânţare compact;
- Orificiu de golire a reziduurilor;
- Ajustare simplă a lăţimii de lucru direct din cabină;
- Multiple opţiuni de montaj;
- Volum de livrare ridicat în opțiunea standard. Toate componentele majore de asamblare sunt incluse!


CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

V-am trezit curiozitatea? Managerul nostru de produse vă consiliază cu plăcere şi vă stă la dispoziţie pentru întrebări privind produsele noastre. Pentru detalii vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.apv-romania.ro sau luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.

Vizualizat: 1379 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?