Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Dacă e toamnă, e EARLY-BIRD la Titan Machinery!

Publicat: 13 octombrie 2017 - 16:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Fidelitatea şi consecvenţa fermierilor este întotdeauna apreciată şi premiată la Titan Machinery. Pentru al patrulea an consecutiv, compania lansează în România campania EARLY-BIRD a combinelor CASE IH Axial-Flow®. Recompensa din acest an este o REMORCĂ PRONAR.

Cu siguranţă, în materie de combine, nu aduce anul ce aduce EARLY-BIRD! Clienţi deja fideli ai combinelor CASE IH sau potenţiali clienţi primesc la achiziţie, drept răsplată, acel ceva care face diferenţa între un contract de vânzare-cumpărare obişnuit şi campania celor de la Tian Machinery. Şi nu e puţin lucru...
Spre exemplu, în 2014, oferta pentru combinele Axial-Flow a debutat cu un upgrade gratuit, de la Case IH Axial-Flow 5140 la modelul 6140. A doua recompensă era sistemul de şenile în loc de roţi la achiziţionarea combinei Case IH Axial-Flow 9240. Al treilea bonus a fost hederul pentru păioase. Early Bird a uimit piaţa şi în 2015, atunci când combina Case IH Axial-Flow din seria 140 sau 240 era livrată la pachet cu un TRACTOR GRATUIT Case IH Farmall A85, respectiv A115. În 2016, cei de la Titan Machinery România au atins cel puţin o coardă... sensibilă, cu Ford Rangerul Limited model 2016 oferit CADOU la cumpărarea unei combine Case IH Axial-Flow seria 140 sau 240.

REMORCA PRONAR este recompensa pentru toamna lui 2017!
Anul acesta toamna e generoasă pentru viitori proprietari ai combinelor Axial-Flow. La fiecare combină CASE IH Axial-Flow® achiziţionată în perioada 20 septembrie - 15 decembrie 2017, Titan Machinery România oferă drept recompensă o REMORCĂ PRONAR 2-AXE/20 tone pentru seria 140 de combine sau 3-AXE/24 tone pentru seria 240.
Văzută cu ochii jurnalistului de presă agricolă, promoţia dealerului CASE IH pare cel puţin incredibilă. Nu ştiu dacă voi apuca în viaţa asta (sau în următoarele două) să ajung să-mi cumpăr vreo combină Case, dar cu siguranţă cei care au făcut-o spun că merită toţi banii. Expertiza fermierilor este, până la urmă, cea care decide opţiunea de achiziţie. Iar RECOMPENSA oferită de vânzători este practic acel element care întregeşte un pachet comercial.

Case IH_Axial Flow_b

Experienţa e un argument forte în favoarea combinelor Case IH Axial-Flow
Desigur, diseminarea avantajelor tehnice pe care un utilaj sau o maşină agricolă le oferă pe o piaţă concurenţială puternică intră în atribuţiile vânzătorilor. Nu sunt neapărat de acord cu vorba unora cum că o combină sau un tractor "se vând singure". De acord, numele şi renumele cântăresc greu! Dar, dincolo de un marketing eficient, o combină e un adevărat conglomerat de decizii inginereşti, o cercetare costisitoare şi tehnologii verificate în câmp.
Rezultatul? De multe ori previzibil. "Unul dintre motivele importante pentru care merită să achiziţionezi o combină CASE IH Axial-Flow® este acela al experienţei îndelungate în tehnologia recoltării plantelor. În 2017 se împlinesc 40 de ani de când constructorul american CASE IH, inventator al rotorului cu flux axial, a lansat pe piaţă prima combină Axial-Flow® din seria 1400. De atunci, tehnologia rotorului cu flux axial compact al combinelor a fost continuu perfecţionată. Un alt motiv pentru care merită să achiziţionezi o combină CASE IH, este acela al baterii uşoare a plantelor, asigurată de rotorul axial compact al combinelor Axial-Flow®, datorită căruia veţi lăsa mult în urmă concurenţa atunci când va veni vorba de calitatea boabelor obţinute. Rotorul axial compact asigură o batere mai uşoară a plantelor comparativ cu un rotor convenţional. Datorită optimizării productivităţii de lucru, pierderile de boabe sunt reduse la minimum, chiar şi în timpul recoltării plantelor la viteze ridicate. Mai exact, în cazul combinei axiale, respectiv al principiului de rotor, constructorul a eliminat orice fel de lovire a boabelor prin stres mecanic", ne spun specialiştii de la Titan Machinery.
Aş adăuga faptul că toate combinele Axial-Flow®, beneficiază de un design simplu şi eficient, dat de absenţa aproape totală a curelelor de transmisie. Operaţiunile zilnice de mentenanţă sunt efectuate rapid, deoarece toate componentele şi zonele critice pentru funcţionarea combinei sunt uşor accesibile de la nivelul solului. Postul de comandă al combinelor Axial-Flow® din seriile 140 şi 240 beneficiază de cele mai moderne tehnologii disponibile la ora actuală pe piaţă.
Vedeţi în pagina alăturată cele două remorci oferite drept recompensă în campania Early-Bird din această toamnă.

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 17 (200) (1-15 octombrie 2017)

Vizualizat: 1844 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?