Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Cum își dezvoltă compania UTILBEN divizia de echipamente agricole

Publicat: 03 mai 2022 - 21:25
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Un interviu cu Pier Bazzolo, business development manager.

UTILBEN este o companie românească aflată în plină dezvoltare, iar completarea portofoliului cu utilaje și echipamente agricole care să vină în sprijinul fermierilor români reprezintă o prioritate. UTILBEN are 16 ani de experiență în domeniul utilajelor și serviciilor conexe și reunește peste 100 de angajați profesioniști și dedicați. Printre aceștia, și Pier Bazzolo, care este Business Development Manager al Diviziei Agri din cadrul companiei UTILBEN.

Utilben-echipamente agricole2_b
În interviul pe care ni l-a acordat, Pier vorbește cu deschidere și căldură despre relația pe care o are cu fermierii, cei pe care îi consideră a fi mai mult decât simpli clienți, îi consideră parteneri. Pentru că relația furnizor - client nu este unidirecțională și implică o apropiere sinceră, care depășește limitele tranzacționale.

 

Pier, cu ce este compania UTILBEN diferită de concurență?


Avem 16 ani de experiență în domeniul utilajelor agricole și, chiar dacă la început UTILBEN furniza doar utilaje second-hand, compania a trecut la un nou nivel de performanță. Am încheiat parteneriate cu producători internaționali de utilaje și echipamente agricole, cu oameni serioși, de încredere, care sunt renumiți pentru calitatea produselor pe care le livrează. Scopul nostru este să transferăm aceste beneficii în curtea fermierului român.

Știm că agricultorii din România caută echipamente de calitate la un preț corect, așa că asta le oferim acum: utilaje și implemente agricole noi, performante și eficiente. Ne diferențiem de concurență prin modul în care ne tratăm clienții. Primul pas a fost atragerea în echipa UTILBEN a unor oameni profesioniști și cu o vastă experiență în agricultură, dar care să fie, totodată, sinceri și deschiși. Suntem aproape de fermierul român și după ce i-am vândut un tractor sau un plug. Suntem la un telefon distanță atunci când are o problemă sau are nevoie de ajutorul nostru. Și are nevoie de asta acum. Promptitudinea ne definește.

Eu am o vorbă, dacă îmi permiteți: „Există mulți vânzători de utilaje, dar puțini oameni adevărați în acest domeniu.” La UTILBEN, exact asta facem, creăm relații adevărate, bazate pe încredere și seriozitate.

 Utilben-echipamente agricole1_b


Pentru că tot ai deschis subiectul, cum vezi tu fermierul român?


Dacă majoritatea furnizorilor de utilaje sau implemente agricole văd în fermierul român un portofel deschis, noi vedem un partener pe termen lung. „Parteneriat” este cuvântul-cheie aici. Pentru că agricultorii au nevoie de produse fiabile, iar noi avem nevoie de ei, pentru a ne putea dezvolta ca organizație. Dar dacă această relație, acest parteneriat, nu se bazează pe încredere, totul e pierdut. Prin urmare, fermierii români trebuie să știe că se pot baza pe noi în orice situație.

Ne dorim să le fim agricultorilor români un sprijin de nădejde, iar pentru asta, să vă dau doar un exemplu, suntem în contact cu diverse IFN-uri pentru a le obține clienților noștri condiții favorabile de finanțare și, dacă îmi permiteți o metaforă, pentru a valorifica fiecare picătură de sudoare pe care fermierii o varsă pentru ca mesele noastre să fie îmbelșugate.

În materie de echipamente agricole, nu facem niciun compromis. Utilajele și implementele pe care le furnizăm sunt atent verificate și producătorii care ne sunt colaboratori știu prea bine că nu facem rabat la calitate. Produsele din portofoliul nostru sunt, în primul rând, fiabile, apoi, performante și rezistente, indiferent că sunt de ocazie sau noi.

 Utilben-echipamente agricole5_b


Pier, ce planuri are UTILBEN?


Scopul nostru suprem este de a veni în sprijinul partenerilor noștri, fermierii români de pretutindeni, cu soluții viabile la o valoare corectă.

UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

La UTILBEN, găsiți soluții complete în materie de echipamente agricole care vă vor face viața și munca mai ușoare: cositori, freze de sol, grape rotative, greble, instalații de erbicidat, pluguri, prese de balotat, remorci, tocătoare de resturi vegetale, tocătoare de siloz și vidanje.

UTILBEN este furnizor al unor brand-uri cu o reputație impecabilă la nivel internațional în materie de echipamente agricole: Enorossi (Italia), Sipma (Polonia), Aldo Biagioli (Italia), Otma by Nardi (Italia), Caffini (Italia), Romsan (Turcia), Forigo (Italia) și Pomot (Polonia).

 Utilben-echipamente agricole4_b

Care sunt beneficiile de a colabora cu UTILBEN?


UTILBEN le oferă clienților săi soluții de finanțare flexibilă pentru momentele în care fermierii au mare nevoie de ajutor și nu au resursele financiare necesare. În plus, UTILBEN este alături de clienții săi și după achiziționarea unui utilaj sau echipament și le pune la dispoziție două sedii de service în București și Cluj, 15 mașini de service pentru intervenție rapidă, tehnicieni experimentați și piese de schimb multi-brand.

Pentru oferta completă de utilaje și echipamente agricole, accesați www.utilben.ro sau vorbiți cu un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000. Apelați cu încredere la serviciile noastre și vă promit că veți avea doar de câștigat!

Utilben-echipamente agricole3_b

Vizualizat: 553 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Cum se pastrează merele peste iarnă!

Când este perioada optimă pentru recoltarea merelor? Cum le depozităm și unde? Ioan Jula, pomicultor din jud. Sibiu, ne dă câteva sfaturi legate de păstrarea merelor peste iarnă pentru cei care au o livadă mică în curte.

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?