Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Cu ce noutăţi vine TITAN MACHINERY la Agraria 2018

Publicat: 10 aprilie 2018 - 15:46
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

Faptul că suntem în toiul primăverii reprezintă un bun prilej pentru Titan Machinery România să dezgheţe pentru fermieri atât la propriu, cât mai ales la figurat, mult aşteptatul an agricol din România.

Şi nu o putea face mai bine decât punându-şi adânc amprenta la cea de a 24-a ediţie a celui mai dinamic târg din Transilvania, AGRARIA ce va avea loc în perioada 19-22 Aprilie, în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, judeţul Cluj. Acest prim târg important al anului reprezintă totodată un bun prilej pentru compania noastră de a vă invita într-un cadru oficial şi călduros să paşiţi pe covorul roşu al utilajelor de înaltă clasă pe care îl vom întinde pentru dumneavoastră în standul Titan Machinery.

titan machinery romania la agraria_1_b

Este bine ştiut faptul că venim după un an încununat de succes şi aceasta ne obligă să ne ridicam şi mai mult la aşteptările pe care fermierii le au vis a vis de noi. Prin ascendenţa cu care ne-am obişnuit publicul, anul acesta ne-am mărit din nou suprafaţa standului, numărul şi diversitatea utilajelor expuse. Astfel, vom veni aproape de dumneavoastră, cu un arsenal variat ce cuprinde tehnologie de ultimă generaţie, noutăţi şi oferte care vă vor avantaja, date fiind toate nevoile din ferma pe care o deţineţi, nevoi asamblate de mărci de renume mondial precum Case IH, Väderstad, MacDon, Sulky, Stoll, Gregoire Besson, Case CE. 

Producătorul american Case IH va fi reprezentat de tractoarele din gama de putere mică Farmall A şi Farmall C cu puteri nominale de 115 CP, Luxxum 120 la care va fi ataşată semănătoarea marca Sulky DX30 şi Maxxum 150. De asemenea, vor fi expuse tractoarele din gama de putere medie Puma 165, Puma 240 CVX dotat cu roţi duble şi tractorul din gama de putere mare Magnum 380 CVX. Noutatea o reprezintă tractorul Maxxum care beneficiază de un design nou, mai robust. Totodată, Case IH va fi reprezentat de combina Axial-Flow® 6140 la care va fi ataşat hederul Flex-Draper® FD1 al producătorului canadian MadDon, dar şi de încărcătorul telescopic Farmlift 632, proiectat pentru a executa cu succes cele mai dificile lucrări.

titan machinery romania la agraria_5_b

Producătorul suedez Väderstad va fi reprezentat de cultivatorul Top Down TD 400, de semănătoarea de cereale păioase Rapid RDA 600C şi de semănătoarea de plante prăşitoare Tempo F de 8 rânduri gata pregătită să intre în brazdă şi să ofere o demonstraţie de clasă. Producătorul francez Gregoire Besson va fi reprezentat de plugul SP9 cu 7 trupiţe. Din expunere nu va lipsi marca binecunoscutului producător de utilaje de construcţii Case Construction Equipment, care va fi reprezentată de buldoexcavatorul 580ST şi de un mini-încărcător frontal. Inginerii Titan Machinery sunt gata pregătiţi să vă întâmpine şi să vă ofere toate informatiile de care aveţi nevoie, despre tehnica modernă din stand asamblată în câte un utilaj, sau despre sistemele avansate ale agriculturii de precizie, printr-un simulator care va fi amplasat în stand.

titan machinery romania la agraria_4_b

Totodată, echipa vă va acorda o gamă variată de discounturi şi oferte avantajoase valabile pe perioada târgului. Un telefon iPhone X veţi primi cadou la achiziţionarea unui tractor Case IH, iar un telefon iPhone 8 veţi primi cadou la achiziţionarea unei semănători Gaspardo MTR de 6 sau 8 rânduri. Pe de altă parte, puteţi să vă îmbunătăţiţi performanţele utilajelor dumneavoastră pentru campaniile agricole din acest an, dotându-le cu piese de schimb de origine Case IH şi Väderstad şi veţi beneficia de discounturi avanjatoase de până la 35%. Specialiştii din standul Titan Machinery vă vor explica de asemenea şi despre un sistem unic în România de administrare al flotei de utilaje agricole, dezvoltat de Titan Machinery. Primul an al activităţii dumneavoastră în acest sistem va fi gratuit. Binecunoscutul program prin care acordăm 3 ani de garanţie fără limită de ore la tractoarele şi combinele Case IH este reînoit şi în acest an pentru dumneavoastră.

titan machinery romania la agraria_3_b

Complementar cu sprijinul inginerilor Titan Machinery, vom oferi cataloage şi broşuri de gamă ale utijalelor expuse şi totodată materiale promoţionale care vă vor menţine vie în memorie vizita la standul nostru. Networking-ul şi buna dispoziţie nu-şi vor face lipsite prezenţa, pentru că experienţa construită până în prezent ne obligă să asigurăm gustul plăcut cu care să rămâneţi în urma timpului petrecut la standul Titan Machinery de la Agraria.

Nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea vreme bună şi vă aşteptăm cu drag la standul nostru!

titan machinery romania la agraria_6_b

titan machinery romania la agraria_2_b

Vizualizat: 1101 | Video Video 1 2 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?