Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Creştere semnificativă a vânzărilor pentru Titan Machinery

Publicat: 18 noiembrie 2017 - 14:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Titan Machinery a prezentat fermierilor o gamă diversificată de utilaje agricole tractoare şi combine CASE IH, utilaje şi echipamente Maschio-Gaspardo, Great Plains, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma şi MacDon, precum şi utilajele de construcţii CASE Construction. Vedeta incontestabilă a standului a fost tractorul Case IH Quadtrac 620 (620 CP) - ediţia aniversară 20 de ani de inovaţie în tehnologia tractoarelor articulate pe şenile.

Titan Machinery România a expus şi utilajele Väderstad, pentru care este dealer exclusiv în România: semănătorile Rapid RDA 600 C şi Tempo, precum şi cultivatorul TopDown şi discul Carrier.
În primele nouă luni ale anului curent, Titan Machinery România a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor de utilaje agricole: „S-a simţit o creştere faţă de anul trecut poate şi datorită faptului că au început să se dezgheţe şi fondurile, proiectele au început să curgă, livrările au început să vină şi ele pe măsură, stocul s-a cam terminat în prima parte a anului, deja am trecut la partea a doua. În principiu este ok, din punct de vedere al creşterii e bine, este un trend ascendent care sperăm să se menţină şi anul următor”, ne-a declarat Răzvan Tomescu, marketing manager Titan Machinery România.

TITAN MACHINERY la Agromalim 2017_b
Titan Machinery continuă să îşi dezvolte reţeaua naţională de vânzări şi service, prin deschiderea de noi puncte de lucru: „În prezent, fiecare sediu are cel puţin trei ateliere mobile, oameni de vânzări trei pe fiecare sediu; la ora de faţă dispunem de circa 70 ateliere mobile la nivel naţional, astfel încât intervenţiile să survină în maxim două ore de la solicitarea fermierului. Ne propunem dezvoltarea teritorială, vom mai deschide un sediu şi la Brăila, urmând ca în 2018 să mai deschidem un nou sediu şi în sudul ţării. Din punct de vedere al trendului, cum am spus şi mai devreme, sperăm să se menţină şi anul viitor la fel de bine, astfel încât să fim mulţumiţi şi noi, şi fermierii pentru colaborarea pe care o avem cu dânşii”, a afirmat Răzvan Tomescu.

 

 Articol publicat in revista Ferma nr. 17/200 (editia 1-14 octombrie)

Vizualizat: 649 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?