Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Covorul roşu pentru combinele CASE IH Axial-Flow

Publicat: 23 noiembrie 2017 - 00:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Aflată la a cincea ediţie, Gala „RED CARPET” a combinelor CASE IH Axial-Flow, organizată de Titan Machinery România, a devenit deja tradiţie în rândul fermierilor români. De această dată, dealerul a întins faimosul covor roşu al combinelor CASE IH Axial-Flow, la Crowne Plaza, Bucureşti, numeroşilor invitaţi din sectorul agricol şi reprezentanţilor mass-media. 

Fermierii care au trecut pragul galei combinelor CASE IH Axial-Flow au fost selecţionaţi pe criteriul interesului de achiziţionare a acestor utilaje.
Conceptul RED CARPET se referă la trei aspecte deosebite, asumate de Titan Machinery: să livreze echipamentele agricole, să le configureze în timp util şi, nu în ultimul rând, oamenii să aibă un beneficiu concret din achiziţionarea combinei. “Sunt trei aspecte pe care le eliminăm făcând un eveniment Red Carpet în perioada asta a anului pentru sezonul viitor: ai timp să îi configurezi fermierului exact ce are nevoie şi nu să îi vinzi o combină pe care o ai în stoc în luna mai, înainte să intre în orz. În al doilea rând, ai timp să o produci, în aşa fel încât dacă ai promis-o pe 15 mai, ea să fie în curte exact pe această dată. În al treilea rând este vorba despre cadoul pe care l-am gândit. El are o valoare concretă pentru că suntem într-o lume relativ comercială şi fiecare caută să obţină un avantaj mai mare sau mic din partea fiecăruia”, a explicat George Stanson, Business Manager Case IH.

Covorul roÅŸu pentru combinele CASE IH Axial-FlowClick pe poza pentru galerie!

Eficiente şi performante
Echipate cu motoare puternice, toate combinele CASE IH Axial-Flow din seria 240 pot îndeplini cu succes cerinţele celor mai exigenţi fermieri, având o viteză de lucru sporită şi o capacitate de batere şi de separare superioară. Ele vor continua să lucreze cu eficienţă maximă chiar şi în cele mai dificile condiţii. Aceste echipamente au impus noi standarde în domeniul baterii şi separării boabelor de paie. Sistemul de alimentare, rotorul, buncărul şi tubul de descărcare au fost proiectate pentru a face faţă oricăror situaţii. “Rotorul a fost foarte mult dezvoltat în ultimii ani ca să aibă performanţe bune şi în condiţiile din Europa. Iniţial a fost conceput pentru America, pentru seminţe mari cu condiţii specifice, dar acum este un rotor universal care se comportă foarte bine în orice tip de cultură. Dacă operatorul face vreo greşeală şi înfundă combina, rotorul este foarte uşor de curăţat şi de desfundat. De asemenea, sitele au un sistem de nivelare automat. Practic, tot sistemul de curăţare se înclină după pantă. Nu doar sita superioară, ci şi planul înclinat şi ventilatorul. Şi asta îi dă combinei o capacitate bună de lucru”, a explicat Vasile Morariu, specialist în produs la Titan Machinery.

“Bijuterii” tehnice în lumina reflectoarelor
La ediţia din această toamnă, numărul clienţilor a crescut simţitor, cu aproape 30% faţă de gala precedentă, dovadă că fermierii sunt tot mai interesaţi de abordarea diferită în materie de evenimente, cât şi de încrederea pe care CASE IH - inventatorul rotorului cu flux axial - o acordă combinelor. Într-o atmosferă de ceremonie, prietenoasă şi relaxată, invitaţii au avut oportunitatea de a afla care sunt cele mai noi tehnologii ale utilajelor CASE IH, iar punctul culminant l-a constituit prezentarea combinelor Axial-Flow pe care Titan Machinery le comercializează pe piaţa românească. „Dorim să le aducem la cunoştinţă fermierilor avantajele combinelor Axial-Flow, faptul că sunt puţin diferite faţă de sistemul convenţional de recoltare, prin acest flux axial boabele fiind separate de paie prin contact bob cu bob, nu prin contact cu părţi metalice. De aceea, combinele Case IH Axial-Flow sunt renumite pentru cantitatea foarte mică de boabe sparte colectate în buncăr”, a declarat Răzvan Tomescu, Marketing manager la Titan Machinery.
Aşa cum au fost obişnuiţi la fiecare eveniment, fermierii prezenţi la această gală au primit din partea Titan Machinery România un set de cataloage cu gama completă a utilajelor CASE IH, a combinelor CASE IH Axial-Flow, broşura cu ultimele informaţii despre cea mai nouă ofertă din campania Early Bird. De asemenea, evenimentul nu se putea încheia altfel decât prin vizionarea combinei CASE IH Axal-Flow 7240 de pe covorul roşu, unde, în lumina reflectoarelor, invitaţii au dezbătut informaţii practice şi s-au pozat alături de cele mai noi “bijuterii” tehnice din portofoliul companiei.

 

COMBINĂ LA PACHET CU O REMORCĂ PRONAR
Titan Machiery România şi-a întâmpinat oaspeţii de la această gală cu o ofertă extrem de atractivă, pe care a lansat-o de curând la Combinele CASE IH Axial-Flow. Clienţii care îşi vor îmbogăţi ferma cu o asemenea maşină agricolă vor primi recompensă o remorcă PRONAR 2-AXE/20t pentru SERIA 140 sau 3-AXE/24t pentru SERIA 240. Oferta este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă, în limita stocului disponibil, până la 15 decembrie 2017.

George Stanson
George Stanson: “Conceptul RED CARPET se referă la următorul lucru: trebuie schimbată mentalitatea oamenilor! Dacă acum cinci ani am avut interes din partea a 15 fermieri, astăzi avem sute. Sunt absolut convins că interesul acestora este din ce în ce mai mare. Văd oameni care atunci când am început să dezvoltăm această zonă erau destul de mici, iar acum au ajuns într-un timp foarte scurt de la 200 de hectare, la 800-1000 ha. Asta înseamnă o evoluţie fantastică!”

Vasile Morariu

Vasile Morariu: “Motivele pentru care ai cumpăra o combină Axial Flow sunt: simplitatea, fiabilitatea în funcţionare şi mentenanţa uşoară. De asemenea, calitatea seminţelor după recoltare este una ridicată, iar capacitatea de lucru este excelentă datorită suprafeţei mari a sistemului de curăţare, dar şi a separării centrifugale a grânelor. Toate acestea duc la o productivitate cu 30% mai mare”.

Răzvan Tomescu

Răzvan Tomescu: “Anul acesta le oferim fermierilor, cadou, o remorcă de la furnizorul nostru Pronar, la achiziţia unei combine. Aceasta este dotată cu şnec de descărcare. Dimensiunea remorcii este în funcţie de dimensiunea combinei achiziţionate”.

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 20 (203) (15-30 noiembrie 2017)

Vizualizat: 702 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?