Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Covorul roșu pentru combinele CASE IH

Publicat: 02 noiembrie 2017 - 12:25
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3   | Print | Trimite unui prieten

Aflată la a 5-a ediţie, Gala „RED CARPET” a combinelor CASE IH Axial-Flow, organizată de Titan Machinery România, a devenit deja o tradiție a companiei americane în rândul fermierilor români. De această dată, Titan Machinery România a întins faimosul covor roșu al combinelor CASE IH Axial-Flow, la Crowne Plaza, București, numeroșilor fermieri, specialiștilor din industria de profil și reprezentanților mass-media, care au participat la eveniment.

Fermierii care au călcat pragul covorului roșu al combinelor CASE IH, au fost selectionați pe criteriul interesului de achiziționare al acestor utilaje, iar la ediția din această toamnă, numărul acestora a crescut simțitor, cu aproape 30% față de ediția precedentă, dovadă că fermierii sunt tot mai interesați de abordarea diferită în materie de evenimente, cât și de încrederea pe care o acordă combinelor, CASE IH fiind inventatorul rotorului cu flux axial.

Red Carpet 2017_combina Case 7240_b

“Dorim să le aducem la cunoștința fermierilor avantajele combinelor Axial Flow. Acestea sun diferite față de sitemul convețional de recoltare prin acest flux axial. Boabele sunt separate prin contact bob cu bob, nu prin contact cu părți metalice. De aceea, combinele Case IH sunt renumite pentru cantitatea foarte mică de boabe sparte colectate în buncăr” , a declarat Răzvan Tomescu, Marketing manager Titan Machinery.

Red Carpet 2017_Razvan Tomescu_b

Răzvan Tomescu

Într-o atmosferă de ceremonie, prietenoasă și relaxată, invitații au avut oportunitatea de a afla cele mai noi tehnologii ale utilajelor CASE IH, iar punctul culminant l-a constituit combinele CASE IH Axial-Flow, pe care Titan Machinery le comercializează în excusivitate pe piața romanească.

Red Carpet 2017_fermieri1_b
“Este al cincilea an de RED CARPET. Conceptul se referă la următorul lucru: trebuie schimbată mentalitatea oamenilor. Dacă acum 5 ani am avut interes din partea a 15 fermieri, astăzi avem sute.  Eu sunt absolut convins că interesul acestora este din ce în ce mai mare. Văd oameni care atunci când am început să dezvoltăm această zonă erau destul de mici, iar acum, au ajuns într-un timp foarte scurt de la 200 ha, la 800-1000 ha. Asta înseamnă o evoluție fantastică! Conceptul RED CARPET se referă la trei aspecte deosebite: să livrăm echipamentele agricole, să putem să configurăm în timp, și nu în ultimul rând oamenii, să aibă un beneficiu concret din achiziționarea combinei”, a declarat George Stanson, business manager Case IH.

Red Carpet 2017_George Stanson_b

George Stanson

Titan Machiery Romania, și-a întâmpinat oaspeții de la această gală cu oferta extrem de atractivă, pe care a lansat-o de curând la Combinele CASE IH Axial-Flow, la achiziționarea cărora, oferă cadou o remorcă de descărcare.
“Anul acesta, pentru achiziționarea unei combine, oferim fermierilor cadou câte o remorcă de cereale de la furnizorul nostru Pronar, o remorcă dotată cu șnec de descărcare. De asemenea, mai avem o ofertă de finanțare personalizată pentru fiecare tip de fermă. Tot în această perioadă, derulăm și o campanie de discount, de 30%, la piesele de schimb Case IH”, a mai adăugat Răzvan Tomescu.    

                                                          
Red Carpet 2017_fermieri2_b

Red Carpet 2017_combina Case_b

 

 

Vizualizat: 1956 | Video Video 1 2 3 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Titan Machinery la Agromalim 2017

Titan Machinery la Agromalim 2017

21 septembrie 2017

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?