Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

CONTROLEAZĂ TRACTORUL CU VALTRA CONNECT

Publicat: 19 mai 2020 - 12:14
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Până să vedem roboți și drone pe câmpurile noastre, sau tractoare autonome, fermierii pot beneficia de binefacerile digitalizării prin simpla utilizare a telefonului mobil.

CONTROLEAZÄ‚ TRACTORUL CU VALTRA CONNECT_b

Valtra Connect, serviciul de telemetrie la distanță pentru tractoarele din seriile N și T ale producătorului finlandez, face posibilă administrarea tractorului sau a unei flote de tractoare în modul cel mai potrivit, la timpul potrivit și locul potrivit, pentru creșterea productivității și eliminarea timpilor neproductivi, contribuind, totodată la reducerea costurilor. Și toate acestea, urmărite chiar de pe telefonul mobil.

Ce este Valtra Connect?

Valtra Connect permite monitorizarea de la distanță a mai multor parametri funcționali ai tractorului, precum nivelurile de combustibil și AdBlue, viteza, orele de lucru și consumul de combustibil etc. Utilizatorul poate vizualiza, de asemenea, o hartă a locului în care a lucrat tractorul.
Întârzierile în lanțul logistic, vremea sau lipsa de atenție a operatorului pot cauza timpi morți în campaniile agricole. Utilizând serviciul Valtra Connect pentru a monitoriza starea tractorului și modul zilnic de exploatare, este posibilă reducerea acestor timpi neproductivi și totodată reducerea costurilor cu combustibilii, prin identificarea cauzelor ineficiențelor.
Pentru a deveni un smart farmer, un fermier digitalizat, posesorii de tractoare Valtra au posibilitatea de a se conecta la serviciul Valtra Connect, gratuit, pentru o perioadă de 3 ani, deși în mod curent aceasta este o aplicație pentru care se plătesc taxe.

Cum se procedează?

Valtra Connect se găsește în echiparea standard a tuturor tractoarelor din seriile N și T, produse începând cu 2018, și poate fi montat pe modelele mai vechi de N și T, începând de la seria a 3-a, dar care să nu aibă mai mult de 3 ani de la data punerii în funcțiune.
Pașii de urmat sunt simpli și se găsesc reuniți într-un Ghid de conectare, disponibil, în limba română, la cerere, la reprezentanții MEWI din toate filialele din țară.
După înregistrare, se poate monitoriza ”status”-ul tractorului, cu toate informațiile disponibile, fermierii își pot optimiza lucrările și își pot găsi toate eventualele defecțiuni.

CONTROLEAZÄ‚ TRACTORUL CU VALTRA CONNECT_b
4 AVANTAJE ALE VALTRA CONNECT

1. Puteți vedea oricând unde se află tractorul dumneavoastră;
2. Puteți vedea în permanență ce face tractorul/tractoarele dvs. (lucrare în câmp, transport, oprit, ralanti, la capătul rândului);
3. Puteți vedea și monitoriza performanțele tractoarelor dvs. în timp real sau sub formă de istoric;
4. Având vizibilitate în tractor fără a fi nevoie să fiți prezenți în cabină sau pe câmp, puteți identifica zonele în care se pot îmbunătăți performanțele, atât ale tractorului, cât și ale operatorului.

Vizualizat: 504 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!