Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Combinele Sampo Rosenlew în România prin Agri Alianţa

Publicat: 13 mai 2020 - 13:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Producătorul finlandez Sampo Rosenlew a început fabricarea de combine agricole în anul 1957. Până acum, combinele Sampo au fost livrate în circa 50 de țări, în peste 50.000 de unități. 

Combina Comia C12_b

 

Ce atuuri au combinele Sampo Rosenlew?

 

Dezvoltate să lucreze în primul rând în clima nordică, cu grad mare de umiditate a culturilor, combinele Sampo Rosenlew au performanţe excelente în condiţii de lucru dificile. Tehnologia lor asigură nu doar funcţionarea excelentă, ci şi servisarea şi întreţinerea direct în câmp, pentru o autonomie totală şi folosirea la maxim a timpului dedicat recoltării.

În România, Agri Alianţa comercializează gama de combine Comia, dedicată fermelor medii şi mari.

 

Seria de combine Comia 

 

Gama Comia (Comia C6, C8, C10 si C12) a combinelor Sampo este disponibilă în 4 variante de putere, de la 185 la 300 CP, cu 5 sau 6 căişori şi două sisteme de batere: simplă şi cu prebatere. Suprafaţa totală a sitelor este cuprinsă între 3,40 şi 4,50 mp, în funcţie de model. Buncărele variază între 4400 şi 7600 litri, cu viteze de descărcare de 75, respectiv 100 l/sec.

 

Combina Comia C12 header_b

 

Comia C8 şi Comia C12: sistem de batere în 2 trepte

 

În funcţie de condiţiile din câmp, o combină Comia  C8 sau C12 echipată cu tobă de prebatere este cu până la 20% mai eficientă decât una dotată cu o tobă simplă. În condiţii optime, până la 40% din batere se efectuează pe cilindrul de prebatere.

Toba de prebatere, fabricată din fontă, are un diametru de 400 mm.

Toba de batere Heavy Duty, foarte grea şi rezistentă, asigură o rotaţie constantă chiar şi în cele mai grele condiţii. Cu 8 bare de batere, aceasta are un diametru de 500 mm, iar flanşele sunt fabricate din fontă.

 

CABINA AVARA (spaţios, în finlandeză) a combinelor Sampo

 

După cum îi spune chiar numele, Avara este o cabină foarte spaţioasă, cu stâlpi înguşti şi geamuri panoramice, pentru vizibilitate foarte bună. Podeaua înclinată în faţă asigură vizibilitate perfectă asupra headerului, iar confortul operatorului este asigurat, printre altele, de volanul reglabil şi de scaunul cu suspensii pneumatice în standard.

 

Monitorul Comvision II de 12,3” are reglajele baterii integrate şi cameră spate inclusă. Toate operaţiunile de treierare, cum ar fi controlul combinei şi al headerului, sunt amplasate în cotieră.

 

Cabina are o fereastră de inspecţie a buncărului mare, uşor de curăţat, şi scări solide pentru acces la buncăr, amplasate în dreapta.

 

Detalii despre combinele Sampo Rosenlew puteţi afla accesând site-ul www.agrialianta.com sau la telefon 0755 40 55 55.

 

un articol realizat de AGRI ALIANŢA

mai multe pe această temă: www.agrialianta.com

Vizualizat: 769 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!