Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

COMBINAŢIE de SEMĂNAT Cataya Super, acum şi cu BRĂZDARE RoTeC Control

Publicat: 12 iulie 2017 - 16:27
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Anul trecut, Amazone a lansat pe piaţă o combinaţie de semănat convenţională nouă Cataya Super având brăzdare cu două discuri TwinTeC.

Acum, Cataya este disponibilă şi cu brăzdare cu un singur disc RoTeC Control, care – similar versiunii TwinTeC – poate fi livrată cu o distanţă între rânduri de 12,5 cm sau 15 cm. Graţie posibilităţii de a opta între brăzdare RoTeC şi TwinTec, Amazone oferă sistemul de tăietoare adecvat oricărui tip de aplicaţie agricolă.

Cataya_RoTeCt_d0_kw_5781_d1_b

Brăzdarele cu un singur disc RoTeC Control universale îşi demonstrează rezistenţa mai ales când prelucrează cantităţi mari de resturi vegetale şi soluri grele, umede şi lipicioase. De asemenea, cu opţiunea de distanţă între rânduri mai îngustă, brăzdarul cu un singur disc RoTeC asigură o trecere foarte bună în orice condiţii. Brăzdarul asigură întotdeauna o curăţare eficientă a brazdei cu seminţe, ducând la un contact cu solul optim al seminţei, asigurând, astfel, rezultate de răsărire fiabile.

Cu ajutorul discului de ghidaj pentru adâncime Control 10 montat adiacent sau, în mod alternativ, cu ajutorul rolei de ghidaj pentru adâncime Control 25, tăietorul RoTeC este ghidat cu precizie la adâncimea optimă. În combinaţie cu tăietoarele RoTeC, Cataya poate fi prevăzută opţional fie cu grapa de urmărire precisă, fie cu grapa cu role. În funcţie de condiţiile predominante ale solului, presiunea roţii pneumatice a grapei cu role poate fi reglată în mod independent, astfel încât, în condiţii de sol uşor, uscat se poate aplica o presiune mai mică asupra tăietorului şi o presiune mai mare asupra rolelor. Cu toate acestea, în condiţii de sol greu şi umed se poate utiliza o presiune mai mare asupra tăietorului şi o presiune mai mică asupra rolelor.

Cataya_RoTeCt_d0_kw_5651_d1_b

Indiferent de echipamentul de tăiere, combina semănătoare Cataya Super, datorită contorului său electric şi a controlului ISOBUS, este caracterizată de numeroase inovaţii. Cele mai importante sunt sistemul de contorizare Precis, cu conversia sa extraordinar de facilă de la seminţe fine la seminţe normale şi cantităţile de resturi vegetale reduse la minim mulţumită orificiilor în formă de pâlnie, şi reglarea şi acţionarea simplă şi convenabilă prin intermediul SmartCenter, care este situat în partea stângă a maşinii. În plus, Cataya Super poate fi prevăzută cu TwinTerminal, care asigură un proces de calibrare comod, fără a fi necesară deplasarea înainte şi înapoi între cabina tractorului şi maşină. Suplimentar, Cataya este prevăzută cu un buncăr de seminţe de foarte mare capacitate de 830 de litri, care poate fi mărită la 1.270 de litri cu ajutorul unei extensii.

Ca mijloc de prelucrare a solului, pentru combinaţia Cataya Amazone oferă, opţional, noua grapă rotativă KE 3001 sau cultivatorul rotativ nou KX 3001 ori cultivatorul rotativ KG 3001, toate putând fi prevăzute cu numeroase varii role de urmărire.

Vizualizat: 748 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CEL MAI NOROCOS VIZITATOR DE LA AGROMALIM 2017

CONSTANTIN PETRAŞ, din Arad, este cel mai nororcos vizitator al Târgului Agromalim din 2017. Acesta a câştigat o junincă gestantă din rasa Bălţată Românească, oferită de Camera de Comerţ Arad, cu sprijinul Revistei FERMA, care a fost sponsor al marelui premiu.
Interviu cu:
CONSTANTIN PETRAŞ
RODICA PETRAŞ
GHEORGHE SĂPLĂCAN, director SCDCB Arad

Reporter Agroinfo: Violeta Mâţ
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Titan Machinery la Agromalim 2017 Rapiţa, cultura anului în Arad!
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?