Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Combina MF IDEAL - premiul de platină la A’Design Award 2019

Publicat: 26 iunie 2019 - 18:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Massey Ferguson primeşte premiul de platină A-Design Award, în cadrul categoriei agricultură şi horticultură, pentru combina de recoltat de înaltă performanţă MF IDEAL. „Este vorba despre o generaţie complet nouă de combine de înaltă performanţă, care a fost dezvoltată pornind de la cerinţele fermierilor şi unităţilor profesioniste de exploatare din întreaga lume”, consideră juriul A’Design Award.

 

A’Design Award este unul dintre cele mai importante concursuri internaţionale de design, cu 98 de categorii, precum designul autovehiculelor, arhitectură, grafică şi comunicare vizuală, designul echipamentelor digitale sau electronice şi design web. Fiecare produs este evaluat de către un juriu internaţional. Decernarea prestigioaselor premii are loc pe 28 iunie 2019 în Como, Italia.

Combina MF IDEALClick pe poza pentru galerie!

Buncărul cu cea mai mare capacitate, cel mai ridicat debit de descărcare şi cea mai mare suprafaţă de treierare
„MF IDEAL stabileşte noi standarde în materie de eficienţă în orice condiţii de recoltare şi cuprinde trei modele cu puteri cuprinse între 451 şi 647 PS. Datorită buncărelor cu cea mai mare capacitate disponibilă pe pieţele europene, precum şi datorită celui mai ridicat debit de descărcare şi celei mai mari suprafeţe de treierare, asigură creşteri semnificative ale productivităţii şi performanţelor. O atenţie deosebită a fost acordată eficienţei, calităţii boabelor şi paielor, fiabilităţii, uşurinţei de utilizare şi senzorilor revoluţionari, care asigură setările optime pentru utilaj”, a decis juriul în evaluarea utilajului.

Best of the Best
„Această nouă distincţie îşi va găsi locul lângă premiul de argint pentru inovaţie acordat de DLG în 2017, «Utilajul anului 2018», precum şi lângă premiul Red Dot 2018 în vitrina noastră deja plină de trofee: «Best of the Best»”, declară Francesco Quaranta, vicepreşedintele departamentului Vânzări, marketing şi managementul produselor Massey Ferguson EME.

Text şi foto: General Leasing SA


Articol publicat în revista Ferma nr. 11/238 (ediţia 15-30 iunie 2019)

Vizualizat: 76 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?