Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Combina MF IDEAL - premiul de platină la A’Design Award 2019

Publicat: 26 iunie 2019 - 18:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Massey Ferguson primeşte premiul de platină A-Design Award, în cadrul categoriei agricultură şi horticultură, pentru combina de recoltat de înaltă performanţă MF IDEAL. „Este vorba despre o generaţie complet nouă de combine de înaltă performanţă, care a fost dezvoltată pornind de la cerinţele fermierilor şi unităţilor profesioniste de exploatare din întreaga lume”, consideră juriul A’Design Award.

 

A’Design Award este unul dintre cele mai importante concursuri internaţionale de design, cu 98 de categorii, precum designul autovehiculelor, arhitectură, grafică şi comunicare vizuală, designul echipamentelor digitale sau electronice şi design web. Fiecare produs este evaluat de către un juriu internaţional. Decernarea prestigioaselor premii are loc pe 28 iunie 2019 în Como, Italia.

Combina MF IDEALClick pe poza pentru galerie!

Buncărul cu cea mai mare capacitate, cel mai ridicat debit de descărcare şi cea mai mare suprafaţă de treierare
„MF IDEAL stabileşte noi standarde în materie de eficienţă în orice condiţii de recoltare şi cuprinde trei modele cu puteri cuprinse între 451 şi 647 PS. Datorită buncărelor cu cea mai mare capacitate disponibilă pe pieţele europene, precum şi datorită celui mai ridicat debit de descărcare şi celei mai mari suprafeţe de treierare, asigură creşteri semnificative ale productivităţii şi performanţelor. O atenţie deosebită a fost acordată eficienţei, calităţii boabelor şi paielor, fiabilităţii, uşurinţei de utilizare şi senzorilor revoluţionari, care asigură setările optime pentru utilaj”, a decis juriul în evaluarea utilajului.

Best of the Best
„Această nouă distincţie îşi va găsi locul lângă premiul de argint pentru inovaţie acordat de DLG în 2017, «Utilajul anului 2018», precum şi lângă premiul Red Dot 2018 în vitrina noastră deja plină de trofee: «Best of the Best»”, declară Francesco Quaranta, vicepreşedintele departamentului Vânzări, marketing şi managementul produselor Massey Ferguson EME.

Text şi foto: General Leasing SA


Articol publicat în revista Ferma nr. 11/238 (ediţia 15-30 iunie 2019)

Vizualizat: 83 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?