Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

CNH Industrial a achiziţionat AgDNA

Publicat: 15 octombrie 2019 - 12:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Grupul CNH Industrial a anunţat recent acordul de achiziţie a companiei AgDNA, care deţine proprietatea intelectuală asupra unor sisteme informatice pentru managementul fermelor unice pe piaţă.

Această achiziţie va permite clienţilor CNH Industrial şi a companiilor partenere să beneficieze de integrarea instrumentelor analitice şi de cartografiere dezvoltate de AgDNA. Împreună cu sistemul automatizat de gestionare a flotelor dezvoltat de CNH, soluţia combinată va oferi fermierilor şi prestatorilor de servicii posibilitatea de a-şi consolida afacerile, administrând o gamă largă de fluxuri de date agronomice, inclusiv cele cu privire la preţurile culturilor şi informaţii despre vreme - într-o singură platformă, pentru a facilita astfel luarea rapidă a deciziilor.

AgDNA_bFiind o platformă deschisă, asta înseamnă că proprietarii de flote mixte vor putea vizualiza toate datele în mod uniform şi într-un singur loc. Potrivit CNH Industrial, fermierii vor continua să controleze toate datele utilizate de sistem, precum şi să menţină capacitatea de a folosi varietatea de aplicaţii interne şi terţe care se potrivesc cel mai bine operaţiunilor lor.

"CNH Industrial se angajează să digitalizeze în continuare agricultura modernă, cu ambiţia clară de a dezvolta o suită cuprinzătoare de servicii digitale şi de conectivitate pentru a ajuta clienţii noştri să îşi desfăşoare operaţiunile agricole într-un mod transparent şi productiv", a declarat Hubertus Mühlhäuser, directorul executiv al CNH Industrial.

Sistemul de informaţii privind managementul agricol (FMIS) gândit de AgDNA, va fi comercializat spre sfârşitul anului, iniţial în America de Nord, prin reţelele de dealeri Case IH şi New Holland Agriculture. Acesta promite să îmbunătăţească capacităţile agronomice ale sistemelor telematice Case IH AFS Connect şi New Holland MyPLM Connect, creând totodată o sinergie mai bună între reţelele de distribuţie a celor două marci şi clienţi.

Vizualizat: 373 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?