Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

CNH a adoptat tehnologia de imprimare 3D pentru piese de schimb

Publicat: 14 iunie 2019 - 11:53
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

CNH Industrial, societatea-mamă a companiilor New Holland şi Case IH, printre altele, a anunţat de curând că a produs primele sale piese de schimb tipărite la imprimantă 3D.

CNH-3D_Printing-01_bCa parte a continuării eforturilor sale de a raţionaliza procesele de producţie, de a spori productivitatea şi de a găsi modalităţi mai durabile de lucru, CNH Industrial a făcut un pas semnificativ în implementarea tehnologiei Additive Manufacturing prin producerea primului său model 3D pentru piese de schimb, se precizează într-un comunicat al companiei multi-brand.

Additive Manufacturing, un sinonim al imprimării 3D, este procesul prin care componentele sunt create dintr-un fişier digital pentru a construi straturi de material sub controlul calculatorului. Odată imprimate, fiecare parte se supune unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplineşte cerinţele şi specificaţiile CNH Industrial.

Unul dintre principalele avantaje ale tehnologiei de tipărire 3D este faptul că permite fabricarea pieselor de schimb la nivel local. Acest lucru este deosebit de avantajos atunci când numai o cantitate mică de piese este necesară pentru a satisface comenzile urgente specifice şi, de asemenea, conduce la o gestionare mai inteligentă a stocului şi la o disponibilitate sporită. Fiecare produs poate fi imprimat într-un interval de 24 până la 36 de ore, cu o cantitate optimă de resurse.

Spre deosebire de procesul de fabricare tradiţional, caz în care materia primă este îndepărtată sau tăiată, Additive Manufacturing este un proces precis care creează mai puţine deşeuri şi materiale rămase, reducând în acelaşi timp la minimum timpul de întrerupere al maşinii. Aceasta, la rândul său, oferă clienţilor un cost total de proprietate îmbunătăţit.

CNH-3D_Printing-02_bPrimele componente create prin acest nou proces includ patru părţi pentru utilizarea pe autobuze şi echipamente agricole. Toate piesele sunt fabricate din material plastic, iar compania efectuează teste suplimentare care vor permite producţia viitoare a componentelor metalice utilizând această tehnologie.

CNH Industrial se angajează să investigheze în continuare potenţialul Additive Manufacturing, cu scopul de a produce o gamă completă de piese şi de a răspunde prompt la toate tipurile de nevoi în fiecare etapă a ciclului de viaţă al produsului. Imprimarea 3D oferă avantaje semnificative în materie de durabilitate, inclusiv optimizarea materiilor prime, utilizarea energiei şi întregul lanţ de producţie şi furnizare, susţin reprezentanţii grupului.

CNH-3D_Printing-03_b

Vizualizat: 831 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?