Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Claas Xerion cu nr. 1000 complet alb, tractorul aniversar a ieşit de pe linia de producţie

Publicat: 19 mai 2010 - 12:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

La începutul acestei luni, Xerion-ul cu nr. 1000 a ieşit de pe linia de producţie a fabricii din Harsewinkel, Germania.

Click pe poza pentru galerie!

Gigantul alb a arătat plin de splendoare în culoarea sa albă, specială. Angajaţii fabricii de producţie au iesit în forţă pentru a fi de faţă la inaugurarea super-maşinii şi pentru a se simţi bine în lumina reflectoarelor.


Lansare cu fast la fabrica germană

O zi mare pentru linia patru: tractorul Claas Xerion cu numărul 1000, producătorii săi şi managementul Claas ies în lumina reflectoarelor.

“Pentru fiecare o mie de Claas Xerion produse, există o mie de clienţi mulţumiţi” a spus directorul general Jan-Hendrik Mohr, în cadrul unei mici ceremonii ţinute pe linia de producţie.

În discursul său, Jan-Hendrik Mohr a accentuat multele şi diversele întrebuinţări ale Xerion-ului: “Aşa după cum toţi ştiu, avem de-a face cu un tractor multifuncţional, care este în largul lui atât pe câmp, în lucru, pe păşuni, în fabrici, dar şi în domeniul forestier. Al 1000-elea Claas Xerion produs este doar o primă etapă”, a adăugat Mohr. În acest context, a mulţumit şi angajaţilor pentru sprijinul acordat şi pentru puterea lor de lucru.

Helmut Claas a fost invitatul de onoare la acest eveniment. El şi-a exprimat mulţumirea şi aprecierea faţă de întreaga echipă, pentru dăruirea lor, munca excelentă în echipă şi pentru motivarea lor - nu doar angajaţii fabricii de producţie, ci şi cei implicaţi în perfecţionarea, producţia şi marketingul Xerion-ului.

Helmut Claas a mai punctat câteva “paralele între lansarea tractorului mare, Claas Xerion 4x4, şi lansarea în Europa a combinei, de către August Claas, cu aproape 80 de ani în urmă”. Atunci, ca şi acum, a spus el, firma Claas s-a dezvoltat foarte mult, şi cu succes.

Jan-Hendrik Mohr a profitat de ocazie pentru a-i înmâna lui Helmut Claas, în mod simbolic, una din schiţele iniţiale ale tractorului, făcută cu mulţi ani în urmă de catre Nils Fredricksen, unul dintre primii proiectanţi implicaţi în realizarea Xerion-ului. Fredricksen a fost de asemenea invitat la acest eveniment.

Ca şi concluzie, la finalul ceremoniei prilejuite de lansarea modelului Xerion cu numărul 1000, directorul general CSE, Ulrich Timcke, a urat tuturor angajaţilor “Cât multe maşini Claas Xerion încununate de succes".


XERION 1000 TRECE LA TREABĂ

Super-tractorul alb multifuncţional nu va face un tur pentru a fi expus, ci va fi trece imediat la lucru. “Va fi pe mâini bune”, a spus Jan-Hendrik Mohr, adăugând: “un client din Germania de Est, care are deja una dintre maşinile noastre, va fi noul proprietar al Xerion-ului cu numărul 1000”.

Vizualizat: 591 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Arata mai bine in verde
|
05. 27, 2010. Thursday 10:46
Parca tot mai bine arata in verdele sau original, culorile Claas
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?