Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Claas se mută în exterior la Agritechnica

Publicat: 07 decembrie 2021 - 10:22
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cu mai puţin de patru luni înaintea debutului marelui eveniment, producătorul german a anunţat că îşi va amplasa afară standul de la Hanovra, pentru se conforma noilor reguli de igienă.

După amânarea Agritechnica, din noiembrie 2021 pentru perioada 27 februarie - 5 martie 2022, din cauza pandemiei CoVid-19, planurile pentru cel mai important eveniment expoziţional agricol din lume sunt acum în plină desfăşurare. Inclusiv la Claas, unul dintre producătorii de top, cu o prezenţă constantă şi extrem de consistentă la târgul de la Hanovra, care şi-a reconfirmat recent participarea, însă a venit cu o serie de precizări legate de locul în care îşi va expune noile tehnologii.

 

Din Hala 13, în Pavilioanele EXPO


Astfel, grupul german a precizat printr-un comunicat de presă că standul său de la Agritechnica se va muta din Hala 13 în Pavilioanele EXPO P32 şi P35, urmând a avea un concept de expoziţie complet diferit. „Agritechnica este o platformă vitală pentru noi, pentru a comunica cu clienţii şi dealerii”, a precizat Jan-Hendrik Mohr, membru al comitetului executiv în cadrul grupului CLAAS. „Pandemia durează de mai bine de un an şi jumătate şi mulţi oameni sunt dornici să se întâlnească din nou faţă în faţă, mai ales având în vedere rata ridicată de vaccinare din grupele de vârstă care frecventează târgul în general”, a explicat acesta decizia.

 CLAAS-Agritechnica_b


Concept diferit


Cu acces direct pe la intrarea Vest 1, poziţia standului Claas din Hala 13 de la târgurile anterioare era considerată a fi una foarte favorabilă. Cu toate astea, David Schiefer, responsabil pentru Agritechnica la Claas Corporate Marketing, consideră că această relocare în zona pavilioanelor EXPO, cu zonele exterioare adiacente, oferă posibilitatea de a remodela conceptul de stand şi de a prezenta marca Claas, precum şi utilajele şi produsele sale digitale într-un mod inedit. „Datorită suprafeţei mai aerisite, divizate şi mai mari a standului, vom avea şansa de a ne îmbunătăţi conformitatea cu conceptul de igienă referitor la CoVid-19, introducând în acelaşi timp idei şi abordări noi pentru prezentări de produse şi teme de actualitate. Astfel, standul nostru va oferi o experienţă de expoziţie cu totul nouă”, ne asigură reprezentantul companiei germane.

 

Condiţii de maximă protecţie pentru vizitatori


După ce au creat un concept cuprinzător de igienă şi au introdus bilete personalizate de intrare, organizatorii de la Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V. (DLG) sunt siguri, pe baza planificării actuale, că expoziţia nu va prezenta niciun risc de răspândire a CoVid-19. Cel mai recent sondaj realizat de DLG indică faptul că fermierii şi contractorii continuă să fie foarte dornici să participe la Agritechnica.

 

MUNCĂ GREA. FĂCUTĂ INTELIGENT


Sub sloganul „Hard work. Smartly done.” („Muncă grea. Făcută inteligent.” - traducere din limba engleză), Claas va utiliza cele patru pavilioane şi suprafaţa adiacentă pentru a-şi prezenta noile soluţii tehnologice, printre care se află seria de modele de combine de recoltat Trion, lansată în august, şi cele mai noi sisteme inteligente şi soluţii digitale ale sale.

 

un articol de

LIVIU GORDEA

Vizualizat: 735 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?