Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

CLAAS: Premium pe câmp, dar şi pe şosea!

Publicat: 16 iunie 2017 - 18:04
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

A cumpărat o combină Claas Tucano 450 şi a câştigat, din partea Claas România, o maşină Porsche Cayenne Diesel Platinum Edition!

Fericitul câştigător este Aurel Panghe, proprietarul Agrifco Prest Serv SRL din jud. Ilfov. Avocat de meserie, acesta s-a apucat de agricultură în 2010. Lucrează 120 ha de teren, dar activitatea de bază este prestarea de servicii, în principal pentru fermierii mici, care au 10 - 20 ha şi care nu îşi permit să achiziţioneze combine şi utilaje performante, dar şi pentru fermieri mari, care au nevoie de un utilaj în plus în campanie. Lucrează de la bun început cu Claas România. A cumpărat iniţial două tractoare, un Axos şi un Ares, apoi o combină Avero, acum patru ani, iar anul acesta combina Claas Tucano 450, cu heder de 7 m, care i-a adus şi premiul cel mare la Tombola Claas.

CLAAS: Premium pe câmp, dar şi pe şosea!_b
Luigi Radu, directorul de vânzări şi marketing al Claas România, recunoaşte că au organizat tombola şi pentru a vinde şi mai multe combine. „În acelaşi timp, dorim să realizăm un echilibru şi în procesul de livrare al combinelor de la fabrica mamă, din nordul Germaniei, din landul Renania de Nord - Westfalia, şi până în cel mai îndepărtat colţ al României. Pentru un trailer, drumul dus - întors durează mai mult de o săptămână. Ideea colectivului nostru din Centrul Regional Claas România a fost de a motiva clienţii să facă această achiziţie din timp, înainte de începerea campaniei de recoltat”, a explicat Luigi Radu.

Luigi Radu_b

La tombola „Premium pe câmp, premium şi pe şosea!” au participat 144 de clienţi care au cumpărat combine noi Claas şi le-au achitat până pe 15 mai 2017. Extragerea câştigătorului a avut loc la standul companiei, în ultima zi a expoziţiei AgriPlanta - RomAgroTec 2017, în prezenţa echipei Claas România şi a peste 100 de fermieri.

Aurel Panghe_b

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 11/194 (ediţia 15-30 iunie 2017)

Vizualizat: 693 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?