Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Cifra de afaceri a grupului Väderstad a depăşit 300 milioane de euro

Publicat: 08 februarie 2019 - 14:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pentru prima dată în istoria companiei Väderstad, cifra anuală de afaceri a depăşit suma de 300 milioane de euro, potrivit bilanţului oficial cu privire la anul financiar 2018.

Grupul suedez a raportat o creştere cu 27%, comparativ cu anul precedent, în timp ce profitul net pentru anul fiscal 2018 a fost de 11,8 milioane de euro. Pentru a face faţă comenzilor, Väderstad a recrutat anul trecut 150 de angajaţi noi. Compania a continuat să investească în dezvoltarea de produse noi şi pentru îmbunătăţirea celor deja existente.

"În ciuda unor condiţii meteorologice provocatoare din nordul Europei, în special secetă, care a condus la o scădere a randamentelor, investiţiile în semănători şi alte echipamente de prelucrat solul au rămas la un nivel ridicat", a constatat Mats Baverud, preşedinte şi CEO al grupului Väderstad.

MaÅŸina Väderstad Rapid_bO economie globală pozitivă în general şi rate scăzute ale dobânzilor au contribuit la această evoluţie de volum pozitivă pentru produsele Väderstad. "Aportul de comenzi pentru 2018 a rămas bun - cu 27% mai bun decât în anul precedent pentru maşini şi cu 26% mai bun pentru piese de schimb şi de uzură. Piaţa continuă să crească, iar Väderstad a obţinut rezultate pozitive în mai multe părţi ale lumii. Canada, Suedia şi Rusia s-au aflat în topul vânzărilor noastre, urmate în deaproape de Marea Britanie, Germania şi Ucraina", a remarcat reprezentantul grupului suedez.

"Echipamentele Väderstad simplifică mult munca fermierilor, efectuând mai multe operaţii într-o singură trecere. Aceasta, la rândul său, economiseşte resurse şi finanţe pentru agricultori. Noţiunile noastre inovatoare sunt apreciate de clienţii noştri şi privim cu optimism spre viitor ", a concluzionat Mats Baverud.

Vizualizat: 772 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?